tisdag 30 september 2008

Ja nu har jag hunnit smälta att jag kanske inte mår så bra eller att jag är lite trött i alla fall ..
Får väl se vad resterande prover visar nu.
Men det är bara på det igen!!.så farligt är det inte. I morgon blir jag hemma i alla fall .. får väl se vad jag kan pyssla med då.. Men nåt blir det allt. Kanske möblera om i sovrummet , sågade ju av gaveln själv när mannen hade åkt eller inte gaveln, ni vet den längst ned, fotändan.. Blev jätte bra, skall ta ett kort vid tillfälle.. Vår kära hund är en riktig pain in the ass nu.. Vi har ju kattungar och hon tror uppernbarligen att hon är mamma till dessa.. katten har inte en chans *suck* Livet på landet.. I dag talade jag och min vän M om sånna tjejer som tigger drinkar på krogen..
Ta bara ett exempel när vi var på en nattklubb i Göteborg ett gäng (jag o grabbar), vi hade ett bord där vi hade sprit och groggvirke.. det dröjde inte länge förrän det dök upp två tjejer och satte sig på ryggstödet jämte en av killarna och undrade om vi bjöd på en drink.. Varav jag frågade.
- Har du tänk att ligga med honom så är du välkommen att sätta dig ned och ta en drink annars kan du köpa en egen..

Behöver jag säga att hon gick?.. Det gjorde hon i alla fall. Jag FÖRSTÅR INTE hur tjejer kan förnedra sig själva att dricka gratis på en man, det är väl klart som korvspad att han förväntar sig nåt mer när han slängt ut en massa pengar..
är detta den nya prostutionen? Eller.. skall det bara vara så att ..som man måste han bjuda en tjej när hon med tuttarna uppe vid hakan råkar ägna honom uppmärksamhet för att sedan inte få ett dugg för det? Bara undrar..
Nu skall jag ta ett bad och läsa lite.
Skickar med en video i dag på ett annat sorts bad .. Titta och njut (om du är skadeglad) ,-)

/ C

Bajsprov och dålig bok


Jaha i dag har man vart hos farbror doktorn då.. Gick väl så där.

Det är mitt berömda magsår som spökar igen.. så det blev en 56 dagars kur på Losec.. och dessutom sjukskrev han mig i fem veckor till att börja med. Jätte fint gjort av honom men hur skulle det gå till *skratt* Nä nä .. det går inte, jag får helt enkelt lära mig att ta det lugnt på nåt vänster.. sjukskrivningspapperet skall jag rama in .. ;-)

fick gå på Labb och lämna ett blodprov och dessutom fick jag med mig ett rör hem .. Vet ni vad jag skall göra med det? Jo.. lämna prov på min avföring.. Men herre gud.. FY! Jag har bajshumor det har jag men finner ingen anledning att skratta åt detta, fatta pinsamt att komma in med ett rör med bajs till sjukhuset.

- Ja men hej , jag heter Christine och skall bara lämna ett litet bidrag till bajsbanken ..

Nä fy vad pinsamt!!

När jag först såg det ganska smala röret så tänkte jag..

" Hur skall jag kunna träffa rakt i det" Sen visade mig sköterskan den lilla skeden som så checkt följde med.. Inte nog med att jag skall lämna bajs till en snygg läkare (för han VAR snygg) Nu skall jag dessutom gräva i det med sked..

*håller sig för huvudet*

Nog om detta.

Hämtade tjejerna lite tidigare i dag och åkte hem och åt mellis och spelade spel, var jätte mysigt. Även om jag kan erkänna att jag verkligen HATAR att förlora i spel.. även om det är mot barn.. skulle aldrig komma på TANKEN att göra sig till för att förlora.. nä nä glöm det.

Må bäste kvinna vinna!

Vi vann ungefär lika många gånger så dottern var nöjd. Nu tittar tjejerna på ronja Rövardotter och myser sig och jag skall börja med middagen .. en fördel med att sitta och vänta i dag hos farbror doktorn var att jag fick läsa klart min bok som jag INTE rekommenderar.. KALAK heter den..
Den skulle vara så fantastiskt bra enligt rec... visst.. VAR DÅ?! Den var tråkigt och sexfixerad ( Missförstå mig rätt) Sex är jätte roligt men att läsa om en man som arbetar säsong och sätter på kvinnor hit och dit känns inte direkt som nåt nytt? Dessutom knarkar han och i boken målas det ut som om det är han det är synd om .. ehhh.. ?! Inte hans fru alltså..?Men nu är den läst och jag hoppas innerligt att nästa bok blir nåt bättre..
På återskrivande
Bajs-C





måndag 29 september 2008

Läkartid bokad och förlåt familjen Mann Ha ha ha

Hej Igen.
Nu sover barnen och jag har tagit mig i kragen och fått bokat en läkartid i morgon för mitt magsår.. Har funderat på att ta upp detta med att jag inte kan sova men tror jag skiter i det.. jag menar det är ju inte så mycket att göra nåt åt, dessutom så skall jag testa krigskuren ikväll.. vem vet den kanske fungerar .. Men lite losec kanske min mage behöver? Hmm.. stressmage , det passar inte riktigt mig, jag är ju TUFF och hård .. orkar hur mycket som helst!.. nästan i alla fall märker jag.

Efter dagis i dag så åkte jag och ungarna och handlade .. så nu har jag tryckt i mig en påse gott och blandat.. som balsam för själen ;-)

Såg en annons i aftonbladet i dag om att man kunde busringa en vän och det gjorde jag, inte bara en utan ... Mamma och Herr & Fru Mann.. jag skrattade så tårarna sprutade.. Herr Mann blev inte lite irriterad.. Önskar att jag kunde ladda upp klippet på det här men får inte riktigt till det *fnissar för mig själv*

Så schemat i morgon är alltså , lämna ungarna på dagis (om Emmelina inte blir sjuk... verkar inte så JUST nu.. ingen feber men är jätte hes.. återstår att se) läkaren och sedan jobb. Efter dagis har jag lovat att vi skall spela spel och käka mellis så bäst att hålla det. Eller som Fia sa till mig..
- Ja nu bestämmer vi så ELEGANT detta mamma, spel siktar vi på i morgon.
Snacka om lillgammal ;-)
Var och käkade lunch i dag med en väninna som har kommit att stå mig nära som jag träffade via nätet faktiskt för kan det vara 3 år sedan?! Tänk vilken grej nätet blivit, ibland undrar jag vad man gjorde innan mobiltelefon och internet kom..
Pratade med varandra inreal kanske..
I dag blir det inget citat utan detta:

DU VET ATT DU ÄR MAMMA NÄR ...
Du räknar pärlsockret på var barns bulle så att det ska vara rättvist.
Du vill skicka lönnmördare på barnet som gjorde sönder ditt barns leksak så att det började gråta.
Du har bara tid att raka det ena benet.
Du gömmer dig i badrummet för att få vara ifred.
Barnet spyr, och du fångar det i händerna.
Någon annans barn spyr på ett kalas och du fortsätter äta.
Du anser att fingerfärg är en laglig substans.
Du behärskar konsten att servera två olika saker på samma tallrik utan att det är nära varandra.
Ditt barn insisterar att du läser "Totte går på pottan" högt i doktorns väntrum, eller ännu hellre på centralstationen... och du gör det.
Du skaffar en barnvakt då du och din man inte varit ute ensamma på evigheter, och sedan tillbringar du halva kvällen med att prata om dem och ringer och kollar att det går bra.
Du hoppas att ketchup är en grönsak, då det är det enda ditt barn äter.
Du är emot krigsleksaker, medan ditt barn formar sin smörgås till en pistol.
Du står inte ut med tanken på att din son kommer att få en flickvän.
Du står definitivt inte ut med tanken på att han kommer få en fru.
Du skänker pengar till Cancerfonden i hopp om att ditt barn slipper få det.
Du kommer på dig själv när du gör din mans smörgåsar i roliga former.
Du snabbspolar förbi scenen där jägaren skjuter Bambis mamma.
Du använder ditt eget saliv till att tvätta ditt barn i ansiktet.
Du får ångest av att ditt barn klänger sig fast vid dig när du skolar in det till skolan, och får sen ännu mer ångest när det springer ut ur bilen utan att vända sig om.
Du har inte hjärta att ge bort bebiskläderna, det är så slutgiltigt att barnet blivit stort då.
Du hör din egen mors röst komma ur din mun när du säger: "Inte i dina finkläder!"
Du slutar kritisera din mamma om hur hon uppfostrat dig.
Du läser att en femåring i genomsnitt frågar 437 frågor om dagen och blir stolt över att din barn ligger över medel.
Du säger minst en gång om dagen: "Det här med moderskap är ingenting för mig", men vet att det inte finns något i hela världen du skulle byta bort det mot.

Tänkvärt
C

Sömnsvårigheter

Sitter gäspande på jobbet..
Somnade halv tre i natt. Har haft så otroligt svårt för att somna på kvällarna och somnar jag så vaknar jag efter ett par timmar och kan inte somna om.
Det är ju katastrof när man börjar tänkte.
"somnar jag inte nu så får jag bara sova si o så mänga timmar" Då går det ju aldrig att somna.
Tommy på jobbet tyckte jag skulle köra med sånna avslappningsmp-3. Har fösökt detta en gång i Norrland och jag FÖRSÖKTE verkligen .. Det var en astråkig gubbe som babblade på om att man skulle känna avslappningen .. känna fingrarna.. slappna av bla bla bla. Till slut så bröt jag ihop av skratt. Det var verkligen ingenting för mig .
Sedan sa han .. läs en bok.. Jo visst men HUR skall man kunna somna när jag läser en bra bok då vill man ju bara fortsätta och fortsätta , veta hur det går, sedan måste man ju ligga och fundera på hur det kommer att bli sedan osså ligger man med boken i handen igen.. Ingen bra ide´!
"men läs en dålig bok då " sa han.. Ja det kanske vore en ide.. kanske någon av dans alla krigsböcker, fatta själv , faktaböcker om krig! PHU..
- En pansarvagn kommer in på vägen och soldaterna laddar sina magasin för att vara beredd..
*gäsp*
Sover nästan av bara tanken. Ger Kriget en chans ikväll..
Kanske finns det nåt bra med dessa eländesböcker.. kan det vara så att kriget är lösningen på mitt sömnbroblem, insomningsböcker helt sonika..

söndag 28 september 2008

Funderingar ...

Ja här sitter man med en 88-an i handen och kollar ensam mamma söker .. ENSAM! saknar mannen.. Det finns ingen jag kan bli så heligt förbannad på men det finns inte heller någon som jag kan sakna så mycket..

Vad har hänt i dag då?.. Jo som sagt , vi var bort på loppisen , hittade en lampa för 40 spänn och ett jätte fint silverfat med stenar på som jag skall ha blockljus på så jag spenderade hela 60 :-.
Annars så har jag plockat hemma lite, barnen har lekt ute så det har faktiskt vart en bra dag.

Alltså detta med "ensam mamma söker" det är ju ett jätte roligt program att titta på men vad är det för människor som söker till ett sånt program, jag menar sätt ut en kontaktannons.. det måste ju ligga mycket i att man vill synas på TV? Eller?.. Nä jag kan ha fel men tycker att det borde kännas konstigt att dejta en man med halva Sverige som publik.. eller? Ja ja jag fortsätter att titta i alla fall samtidigt som jag stoppar i mig en massa onyttigt.
I dag slog det mig att jag måste sluta röka snart jag bara MÅSTE.. men jag VILL inte , snacka om jobbig situation.. Kan de inte göra ett program om mig, typ Kanal 5.. "tvåbarnsmorsa slutar röka" Jag vore ett fall för Anna Skipper på många sätt.. ha ha hon skulle gå i taket. Hur kan man som en annan vara så noga med vad barnen stoppar i sig och göra precis tvärtemot själv.. Det går inte en dag utan att jag äter godis och dricker Cola.. inte en dag utan kakor, inte en dag utan 10 koppar kaffe.. Är det nyttigt för kroppen tro? ... Dessutom så där en 10 cigg på det.. *funderar* Jag misshandlar verkligen min kropp.. *skäms*
Jag skall ta tag i det.. En annan dag..
I bland kommer en tanke till mig "som ett stort godståg" (som min vän M skulle sagt)
Jag är Jävligt duktig på att tala om för andra hur dom skall sköta sig, ta hand om sig men jag är jäkligt dålig på att göra det själv... Märkligt..


Dagens Citat
"Livet ska INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp, utan snarare en sladdning in från sidan, med chokladkakan i en hand och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten, samtidigt som man skriker "WOOHOOO, vilken jävla åktur
"Okänd"

Nu har mannen åkt

*snyft*
Blir borta en vecka och det känns redan tomt fast det var bara en timme sedan han åkte. .
Hmm..
vi skall ställa ut på http://skydd.stofair.se/ , gör det varje år och nu var det som sagt dags igen.. Har vart en del resande nu för honom vilket är på gott och ont.
På Ont för att man längtar så innibomben och på gott för att längta är inte så dumt det heller. Med andra ord en dubbel känsla.

I dag skall vi promenera bort på Loppisen som ligger en bit bortanför oss. De är helt galna, de har ju inte vett att ta betalt för sakerna , dessutom prutar de på sina egna priser innan man ens öppnat munnen ;-)

I morse satt tjejerna inne på lekrummet och jag hörde en helt underbar konversation.
- Vet du vad Lina (F)
- Nä (E)
- Jag älskar dig mest av allt (F)
- Jag älskar dig också syster, du är bara MIN Syster (E)
- Ja (F)

Det värmer ett mammahjärta att höra.
Nu har kattungarna i huset börjat att öppna ögonen så smått så snart blir det full fart, jag tror att jag vart bondmora i mitt tidigare liv.. Jag trivs så bra på landet och älskar att vara hemma och pyssla.. Så jag tror det , fastän jag tjurar på jobbet och envisas med att jag var riddare i tidigare liv .. kan man vara både och.. en Bondmor med svärd och cape?
Tåls att fundera på
/C

lördag 27 september 2008

Jag och pensionärerna


Jag har en egen lite maffia.. där jag är ledare. Jag har tidigare berättat att jag är lite av en kuponghora jajjamensan .. fult ord men så är det.

Har en annan last också och det är Gekås i Ullared .. SHOPPING på högsta nivå! Klocka sex klev jag upp i morse med rödsvullna ögon, gjorde mig en kopp kokkaffe och satte mig i bilen med Nickelback på högsta volym..

- Ullared here i come!

Var där tillsammans med pensionärerna innan de öppnat och fick min stämpel på handen så jag kunde gå in och ut som jag ville om det skulle bli kö, denna stämpel är alltså i dessa tider när julhandeln börjat på Gekås mer värd än en stämpel på sturecompaniet för mig..

Vid nio var det otroligt kö utanför och ja där var jag V.I.P eller ja kanske inte men ändå.

Fick i alla fall handlat det mesta av julklapparna till tjejerna. Ljus , en massa julsaker till Norrland eftersom vi skall fira vår första jul där uppe tillsammans med min släkt. Skall bli otroligt roligt.. Men som dottern säger

- Det måste bli en riktig jul med alla saker som vi har hemma.

Då snackar vi MYCKET saker, jag älskar nämligen julen! Så dags att börja hamstra ..

5 stora kassar senare så lämnade jag Gekås samtidigt som det köade på parkeringen .. stackare .. Phu.

Pratade med mamma på vägen hem, saken är den att vi har bestämt att alla vuxna skall köpa en julklapp för max 150 kr, dessa skall vi sedan blanda och dela ut.. Spännande. Men nu hade min morbror+fru pratat med mamma om en lek, julklappsleken heter den tydligen .. Där man liksom spelade om klapparna så det kunde sluta med att en person fick 5 julklappar och en ingen alls.. Vad är det för JÄVLA IDIOTISK lek???!!! Ingen julklapp??!!! Jag säger bara det att blir jag utan julklapp så kapitulerar jag ! Det hör julen till och man blir ALDRIG för stor för paket. De kan ta den leken och leka den tillsammans med någon annan! Inte med mig i alla fall..

På Tal om julen och en vit jul som vi hoppas på så lägger jag till en bild som jag älskar som jag tog i Vemdalen i vintras.


I kväll har jag och mannen ätit hämtpasta , MUMS! Kollade på Orup och Lenas Show på kanal ett som jag och väninnan sett LIVE i el stockholmo! Den var skitbra!

Nu skall jag umgås med min andra hälft för i morgon åker han till Stockholm på mässa snyft*

Dagens citat:

Ett fynd är något du inte har användning för till ett pris som du inte kan motstå.
Källa:
Franklin Jones

/ C

fredag 26 september 2008

Nu har jag shoppat lite på nätet

Tavlan har jag tänkt att ha ovan sängen , den är 50x80 cm mellan våra vägglampor. Priset var 1600:- för denna rackare men det är SVÅRT SVÅRT att hitta "konst" som man tycker om och den här passade mig ypperligt.


Denna otroligt mysiga Fusk-Pälspläd som imiterar björnskinn, som jag precis som på bilden tänkte ha över sängen eller kanske över mig en kall vinterdag när jag sitter framför brasan. Priset 1185:-




Var har jag köpt dessa då.. JO.. på www.parcourrier.se , butiken väl värt ett besök!

GÄSP



Oj oj oj vilken dag det har varit.. Kunde inte somna förrän klockan 04:30 i morse av diverse anledningar som igentligen inte rör mig utan två av mina närmsta vänner.. men nu verkar det som om det kommer att lösa sig för dem vilket känns underbart.. Kanske kan jag släppa det nu. Jag har en förmåga att gå in i allt så djupt vilket gör att jag mår nästan lika dåligt som de inblandade.. jag kanske skulle blivit skådis eller nåt.


I dag kom jag in i lekrummet och gissa vad jag hittade där.. Så fantastiskt två tjejer som stod och ritade vid bordet det som var mindre fantastiskt vad att den lilla ritade i gästboken som vi hade utlagd på vårt bröllop!!!!! Ja vad skall man göra.. ingen ide att börja skälla för hur tusan skall hon veta att den här vita boken med blommor på med ritvänliga papper i inte är till för att göra konstverk i?
*suck, suck dubbelsuck*
Annars har vi inte gjort mycket i dag .. efter en tillsägelse från M så la jag mig på soffan och slumrade till lite medans barnen lekte inte nudda golv.. Kände mig som en helt ny människa efteråt.. De som säger att man inte kan sova igen förlorad sömn vet inte vad de snackar om. Just precis på pricken nu så äter tjejerna middag i .. håll i er nu... TV-RUMMET.. tyckte att i dag fick de lyxa till det och önska middag .. det blev delikatessköttbullar och pommes.. så nu äts det för fullt men vinglas fyllda till kanten med mjölk och inte en droppe spilld so far .. *ta i trä*
Man får töja på regler ibland.. regler är till för att brytas eller hur var det man sa när man var tonåring?

I dag hade jag en konversation med min stora dotter som är värd att skriva ned.
- Mamma vad skall det bli för väder i morgon (F)
- Vänta skall jag kolla i tidningen .. Bläddrar.. Det står att det skall bli fint väder faktiskt, bra va? (jag)
- Är det gud som har skrivit det eller? (F)
- Nej det är det inte, det är en metrolog (jag)
- Det är alltså inte gud mamma, har han sagt till dom att skriva det då? (F)
- Nej det ser dom på annat sätt (jag)
- Jaja.. visst mamma.. tror du på allt som står i tidningen eller? (F)

Ja det kan man fråga sig, tror jag på allt som står i tidningen? *skratt*
Måste säga att hon har ett sunt förhållande till metrologer.

I kväll skall jag och kärleken äta räkor och ta ett glas vin , mysa lite tillsammans. I dag är det en tv-fri kväll tillsammans efter barnen lagt sig. Vi brukar roa oss med att ha det ibland. Är ju så viktigt att bara sitta och prata och se varandra i ögonen i bland.. och det är så.. Jag älskar honom lika mycket som på vår bröllopsdag denna mannen, han är helt fantastisk och jävligt jobbig ibland också men ;-) Men på det stora hela en helt underbar man som verkligen är score 10! .. Även fast jag vet att jag är dålig på att säga det.. i know .. borde säga det mycket mycket mera.. men övar för fullt. Jag är lite seg i starten bara :-D

Dagens citat som kunde vart skrivet av mig ;-)

När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på. Källa: Nalle Puh

torsdag 25 september 2008

Hej
I dag har det vart helt fantastiskt väder.. Inte roligt när man satt inne på jobbet men man fick passa på att ta en massa rökpauser.. *ler*
JAG VET!!.. jag SKALL sluta röka , eller det borde jag gjort för 15 år sedan men det har liksom inte blivit rätt tillfälle ännu..

Nån som vill starta en slutarökaklubb? ;-)
Varje gång jag tänker på att det snart är dags så röker jag ännu mera.. Jag VILL verkligen inte, kan ingen komma på en cigarett utan cancerframkallade saker som smakar lika som marlboror light?!-- är beredd att bidra med en peng till framställning.. Jag vet att jag måste , det är dyrt, luktar illa men samtidigt så är det som en vän som alltid finns där.. när man är arg, stressad ja jag menar HUR skall jag kunna ta ett glas rött vin utan att få en cigg.. jo jag vet det är väl bara att "föra glaset till munnen" tänker ni nu.. ni som inte rökt, ni andra fattar .. eller?

Dagen har vart bra i övrigt, förutom att jag är otroligt orolig över en nära väninna till mig som är nära att bränna ut sig, en helt fantastisk människa som är värd allt gott i världen.. och förmodligen därför hon är på väg mot den berömmda väggen , hon vill så mycket och sätter inte en övre gräns för sin vilja och omtänksamhet för andra.. eller en del av det i alla fall.
Får mig att tänka på ett spanskt ordspråk.. om du läser detta du vet vem du är ;-)

"En liten bit i taget och du kommer långt"- Spanskt ordspråk

Men det stämmer så väl. Nog om detta annars får jag skäll ;-)
Dagen på jobbet har vart bra , eller bra o bra jag har ju inte fått gjort så mycket som jag ville men känner att det är okey i all fall.. det andra får jag ta igen på måndag.
Tjejerna hade fotografering på dagis i dag. Emmelina berättade att det var en krokodil som fotograferade dom.. vet inte RIKTIGT om jag tror på det :-D
Felicias hårsvall når ned till rumpan nu trots klippning.. jag vill ha min dotters hår! Avis.
Nu skall jag äta lite godis.. IGEN.. jag vet jag borde sluta med det OCKSÅ....




Dagens citat:

Alla kvinnor vet att ett av de besvärligaste föremålen i ett hem är en man.
Nancy Astor

onsdag 24 september 2008

Sto, Valack och Märr


Ännu en dag har passerat..

Lilla tjejen har helt plötsligt börjat att gå på toaletten vilket är jätte skönt och samtidigt så börjar jag förstå att hon är snart stor tjej hon med..

Det var inte länge sedan man bara väntade på att hon skulle bli större men nu vill man backa.. det kallas scitzofreni eller? .. Skulle aldrig i mitt liv vilja ha fler barn för det skulle jag aldrig orka dessutom är jag alldeles för bekväm med den egentid jag har vilket inte är mycket.. Att börja om är helt främmande det skulle dessutom sluta i skillsmässa innan ungen klämts ut efter som min man är en valack.. en väldigt stilig sådan dock.. Missförstå mig rätt , det är HANS barn men efter dessa två så bestämde vi att det fick räcka och varför skall det vara en kvinnas last att skydda sig mot eventuella graviditeter.. Det hade jag gjort i 15 år så nu fick det vara hans tur . Tror inte det är bra att proppa i kroppen en massa hormoner , den åsikten delade han också så sagt och gjort *klipp klipp* VALACK.

Och jag då... nåt sto är jag inte längre eftersom jag fått föl så ja jag är en Märr.. MÄRR?! herre gud det lät gammalt.. Jag är mycket väl medveten om att jag är inne i en liten ålderskris. Jag känner mig inte gammal men har förstått att jag heller inte är någon ungdom eller hett byte längre.. eller hett byte hur fasiken lät det .. det är väl inte så att jag någonsin varit det *asg* men men en och annan fanns det väl som ville .. Snarare en medelmåtta men numer en mindre eftertraktad medelmåtta.. men o andra sidan med den mest fantastiska familj och vänner som jag älskar överallt annat.. synd bara att det är så långt till vissa.... VAD GÖR NI UPPE I NORR??!!


I dag har jag köpt en ny mobil igen..

Köpgalen är jag nytt nytt nytt skall det vara.. Näre skämt o sido.. abonemanget var på G att löpa ut så det var dags att byta.

en riktig snygging valde jag som jag kanske inte helt förstår mig på ännu men efter att M ringde så fick jag i alla fall lära mig att svara ;-)
Visst var den snygg?
Nu kommer min man med mackor och smågodis.. Han vet hur man skall tas.. eller vad har han för planer för ikväll tro.. Hmm.. mig lurar han inte
Dagens citat:
Mitt förhållande till det vackra franska språket är ungefär som förhållandet till min hustru. Jag känner dem, jag älskar dem, men jag behärskar dem inte.
Källa:
Karl Blessing



tisdag 23 september 2008

Första inlägget

Första inlägget på denna bloggen, innan så bloggade jag på blogdog under "vuxenpoäng" Så nu är det en ny sida man skall lära känna liksom .. Men men lika bra att börja.
Har haft en bra dag på jobbet har gjort klart lönekörningen vilket känns extra bra när jag skall till Ullared på Lördag.. Det blir liksom en heldag, jag plånboken och massa billiga prylar.. Det är livsfarligt. Jag är en sån kuponghor* .. vet inte hur många kundkllubbar jag är med i .. tom. håll i er nu Ullared.. Fatta de har ett alldeles eget betaltkort.. betalkort tom. cant wait till jag går på finare resturang.. nä men typ fredsgatan 12 och lämnar kortet .. ha ha ha den minen skulle vart betalbar.

Helgen som var har vart underbar . Haft min bästa väninna från Norr här och hennes man eftersom de nu mer är en del av firman .. Firmafest har det vart med tema sjörövare.. nja.. jag vet inte om jag liknade en sån men jag gjorde verkligen mitt bästa och det var superroligt. Barnen sov hos farmor och farfar så bara att få vara på vuxenfest var en massa värt.

Alltså jag måste avsluta med ett sånt roligt citat , inte en aning om vem som sagt det men läste det i en dagstidning

"Vi lägger mer pengar på bröstoperationer och viagra i dag än vad vi gör på altzeimersforskningen .. så om 30 år så sitter vi där med stora tuttar och ståkuk och
ingen kommer ihåg vad som hände"

Roligt men ändå tänkvärt