lördag 31 januari 2009

Utmaning


Hej!
Jag har fått en utmaning från Oliver & Romantik nämligen att visa bild nummer 7 i mapp 7.
Ja alltså igentligen så har jag ju en massa modellbilder av mig där när jag är sminkad vackert och har satt på mig underbara kläder och bara Ler rakt in i kameran och ALLA bilderna på mig är bra också.. så det spelade liksom ingen roll att det var nummer sju liksom.. ni vet noppade ögonbryn,vältränad rumpa, nykammat hår, stylad & inte ett spår av rynkor eller mörka ringar under ögonen för mina barn är ju alltid lugna och snälla, sjuka är dom heller aldrig.. *harklar sig*
Nä fan vad jag ljuger.. det finns få bra bilder på mig, alla mina mappar består av bilder på barnen och vårt hem.. Så spännade är jag.. sååå.. bild nummer 7 i mapp nummer 7 är just den bilden ovan en bild från vårt bibliotek, det enda rummet (förutom baren i källaren) som är mörkt. Ett bibliotek skall vara burrigt tycker jag .. :-)
Jag skickar utamningen vidare till : *trummvirvel*
&
Kan meddela att det gick bra att ta en promenad och kan argt SKRIKA att..
- JAG HAR MER RYNKOR ÄN HENNE!!
Hundpiss! Men nu är jag insmord med antirykkräm och har peelat ansiktet .. meddelat mannen att i morgon skall JAG sova.. kampen har börjat,
Widénskan vs Rynkan

Rynkskit

Allright.. jag ger mig, jag har gjort det. Rynkorna har ledningen det står förnärvarande 1-0 ..
Men nu är det upp till kamp.. i dag stövlade jag in på Kicks och handlade min första Antirykkräm. Fan också!! Betyder det här att man börjar bli vuxen. Ni vet innan var det Villa, bil, hund, man och barn.. och nu klampar RYNKOR in också..
Tack för alla kommentarer vid ett annat inlägg att det är vackert och det syns att man levt.
Ja visst har jag gjort det.... Men jag lovar .. Jag kan visa det på andra sätt , andra än att ha rynkor! Typ.. Bilder från resor, jag kan räkna upp alla män.. Männen kan jag iofs. räkna på en hand men ändå..
Jag hatar mina rynkor och jag skall besegra dom!! Om jag så skall göra ansiktmassage 4 timmar och dagen och 4 ansiktsmasker i vecka.. Jag är inte gammal, jag vill inte!!
Nu skall jag ut och ta en promenad med en granne, skall bli trevligt.. Vi är lika UNGA.. nu skall jag spana, spana efter rynkor..
Over and out

Vår=Baka




















Det känns som om våren närmar sig.. och vad händer med Widénskan då? Jooo... jag får otroligt lust att baka.. I dag tänkte jag göra Crossianter med choklad.. MUMS..
Hittade dessa underbara bakochfika-braoha-prylar på Syster lycklig . Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att baka ÄNNU mer bara jag hade dom ;-) . Bakskålen har jag dock redan i rosa som jag fått av Mimmi men ett par sånna till skulle sitta som en smäck i det Widénska hemmet .
Kramar
Christine

fredag 30 januari 2009

Utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse av min underbara väninna Mamma-Mu . Tack! Sen skall man lista fem saker som man inte kan vara utan..
5 saker.. men Hallå?!! jag har minst 50..
*funderar* familjen.. nä det är ingen SAK... vänner.. inte heller någon SAK.. Men oh my.. nä nu kör jag.. Det som först poppar upp i min hjärna en fredagkväll som denna.

1. Badkaret, jag badar nämligen varje dag.. Det är mitt sätt att varva ned.
2. Kaffepannan.. Kaffe är ett gift , men ack så gott och jaaaaa.. jag är gameldags.. jag KOKAR mitt kaffe även fast mannen köpt en hightech-maskin för kaffe.. skitsak!
3. Rakhyveln.. Det finns inget som kan känna mig så ofräsch som hår på fel ställen ;-) Håriga ben eller under armarna so on...
4. Bilen.. Utan bil skulle jag varken ta mig till arbete eller vänner.. ja jag vet man kan åka buss och jaaaa.. jag är lat.
5. Datan.. den har blivit otroligt viktig eftersom den gör att jag kan arbeta hemma och på så sätt få mer tid med våra barn.

Nu skickar jag den vidare till...
Nä.. helt enkelt till ALLA mina bloggvänner.. som finns i min blogglista.. jag älskar de bloggarna , annars hade jag inte haft dom där..kollar så fort jag ser update :-))

Det blev ingen loppis i dag , det blev lekland med barnen .. men det är inte fy skam det heller sedan målade vi med vattenfärger.. Har haft en jätte mysig dag men tyvärr slutade den med att vår stora tjej fick feber .. hon är lite förkyld så det är säkert inget långdraget men ändå.. man tycker ju så innibomben synd om dom. I kväll när mannen nattade dom så var jag och handlade, fick tag på två barnfilmer som hon kan titta på i morgon.. och glass naturligtvis. Det skall ändå vara lite "mysigt" att vara sjuk.. Jag drar alltid fram soffan nära tv-n och dom får glass och festis och det tycker flickorna är lyxigt. Jag kommer fortfarande ihåg att jag tyckte det var mysigt att vara sjuk när jag var liten.. Ligga i soffan och bli ompysslad MEN minns med skräck febertermometern som var på den tiden.. tack gode gud för örontemp!
Vet att jag ett par ggr ville vara hemma från skolan och la tempen mot elementet.. när jag blev äldre fattade jag att jaa.. mamma gick inte på det.. 50 grader i temp är ju mindre troligt.. Men väl värt ett försök ;-)
Nu skall jag umgås med min kära man och sedan skutt i badet.
Ha en mysig kväll.
Kramar
C

torsdag 29 januari 2009

Fortfarande trött...& Mia & Klara

Hej på er..
Jag är fortfarande så där outgrundligt trött och lite ledsen för andra människor runt omkring mig.
Jag tror att jag som vän är väldigt omtänksam och om någon av mina nära mår dåligt så gör jag det också.. Jag vill ju att alla jag tycker om skall ha det världsbäst!
De andra kvittar faktiskt.. det finns ju de som säger att man skall unna alla att ha det bra. Jag är ledsen men det gör faktiskt inte jag..
Det finns egocentriska personer som gärna styr över andra eller snackar en massa skit helt enkelt för att ställa sig själv i bättre dager och det gillar jag inte.. Fråga mig om jag tycker att de är värda att ha det lika bra som de underbara vänner jag har..
Troligen inte troligen aldrig på tin.. Skulle jag säga då..

Utbildningen som vi var iväg på var tuff kan jag säga men inte så tuff som jag trott men som sagt man är inte van att tänka så mycket .. analysera sig själv och sitt eget beteende. Jag är ensam kvinna i ledningsgruppen men jag måste bara säga.. Vilka fantastiska män jag jobbar med där.. Det var länge sedan jag skrattade så mycket och det är skönt :-) Men sen var det kritik som skulle riktas .. tjong i medaljongen.. Men så är det.. man är inte bäst på allt och alla har saker att jobba med och jag med.. en massa. Tex. att öppna mig och be om hjälp.. är det typiskt kvinnligt tror ni? Att ha svårt att be om hjälp?
Hade detta varit för 10 år sedan så hade jag väl bara skakat av mig det och förmodligen.. mest troligt fortfarande tyckt att jag var världsbäst.
Jag hade ett enormt självförtroende när jag var yngre och man skulle nog kunna säga att jag var väldigt självcentrerad också ;-) som tur är kommer verkligheten ikapp en och man inser att jag är faktiskt inte mycket utan dom som står omkring mig.. Vad är det man säger.. tillsammans är man stark.
Shit .. vad jag svamlar.. Men så är det, jag är så OTROLIGT tacksam för mina nära vänner.. so .. tack för att ni finns.
Sen när man ser alla underbara cybervänner som tom. saknar en när man är borta. Oh my.. TACK .
Nu skall jag ta mig ett bad, i morgon har jag en ledig dag med barnen och jag tänkte faktiskt försöka ta mig till en loppis.. återkommer med fynd :-))
PS: Jag känner för att röka!
Skickar med en Mia & Klara video eftersom min kära mor fyller år i dag och hon älskar den serien
Älskar dig mamma!

tisdag 27 januari 2009

Jag är här.. men trött!

Hej!
Jag har inte dött bara nästan :-))
Har vart på UGL-utbildning. Ledarskapsutbildning med företaget och lärt mig att ge och ta kritik.. Tufft! Jag är heeeeelt slut.. jag hatar när man använder samma bokstav flera gånger men jag är verkligen heelt utpumpad.
Det var jätte nyttigt men jag är liksom inte så van att tänka ;-)
Jag skriver mer i morgon och berättar of course ;-)
Kram på er alla!!
Tack för alla inlägg.. har saknat att läsa på era bloggar men i morgon så jäklar då skall jag läsa ikapp.
Vem behöver böcker när man har er .

onsdag 21 januari 2009

Widénskan hjärta Örjan lax IGEN..

Hej!
Jag har ändrat mig!!.. Jag tycker inte det ÄR snyggt med rynkor eller linjer som jag kallat det innan..
Det är inte ett dugg snygg.. inte ens sött. Jag skiter i om man får det för att man skrattat mycket.. jag är beredd att dra ned på det eller det kommer jag garanterat att göra efter denna insikt..
Jag skulle kunna anklaga min man för detta, eller hur?! Hade jag skrattat mindre så kanske man skulle sluppit detta?! Det kanske helt enkelt är HANS fel?!
Jag HATAR det.. nu när jag själv fått det. Skrattrynkor ...my ASS!! Det är skitfult och jag får ångest.. Jag är nästan övertygad om att de kommit efter jag slutade röka.. Det är straffet.. Min kropp straffar mig?! ..
Det är nästan så att jag är för Botox.. nä inte riktigt så långt skall jag väl gå.. Men jag är en stor potentiell kund för antirynkkrämer nu så nästa gång jag smiter in på Kicks så kommer kronorna att rulla..
Rädda det som räddas kan .. !
Jag känner mig arg! Slutskrattat!
Nu är det jag och Örjan Lax IGEN....

tisdag 20 januari 2009

inreda.com och pedagogik

Hej!
NU har jag fått hem mannen .. kanske glömt att berätta , ja det har jag banne mig. Men jag har vart själv med barnen i en vecka. Mannen har vart i USA på mässa men NU är han hemma. Han hade köpt en massa fina kläder och skor till både mig och tjejerna.. Man tackar!
Skönt att får lite hjälp i vardagen även om jag vågar påstå att tjejerna är helt fatastiska om man får säga så om sina egna barn :-)
I dag har jag surfat lite på inreda.com och blev helt förälskad i dessa sängkläder från Green Gate.. Det nästan SKRIKER sommar om dom . .Härliga tider!
Eller den här....Den hade jag gärna haft på tjejernas rum .. Finns även i blått.. Varför fanns det inte en massa sånt här gulligt när jag var liten för?! Min mamma hon var pedagogikens urmoder.. och allt skulle vara pedagogiskt korrekt.. Ah men ni vet.. Waldorfdockor med ett streck som mun helt uttryckslösa eftersom barnen själv skulle fantisera fram det.. Men alltså allvarligt vad vill ett barn ha.. En handsydd docka med två stygn som ögon eller en "skrollan" som kan sjunga "ekkorn satt i granen" .. Förlåt mamma .. smart att skriva detta här när hon går in här och läser.. men livet är hårt mot dom hårda ;-) Men det konstigaste är att nu när jag fått egna barn så kom jag på mig själv med att tvinga på dom en waldorfdocka också.. Tur att de tydligare än vad jag gjorde visade att jag kunde behålla min tygdocka.. de ville ha en som kunde prata.. TROTS det har jag hängt en sån handsydd docka i handen på mina döttrar när vi var hos fotografen och tog syskonbilder.. HUR skall jag förklara det när de blir större och ser inramningarna som hänger här hemma.. Jaaa.. alltså Mamma tyckte dockan var fin så jag liksom låtsades att det var er älsklingsdocka för den gjorde sig bra på kort..
Oj oj jag kommer att få det hett om öronen..
En sista grej från Inreda.com blir ändå Riceformarna som man kan förboka nu.. i helt UNDERBARA färger!
Me LIKE!!
/C
Ps: Bilderna har jag lånat från www.inreda.com så klart


måndag 19 januari 2009

Kärleken till en MorbrorPolis



Go Kväll

I dag har jag haft en bra dag men är trött.. Har haft anställningsintervjuer eller intervjuER är väl dumt att säga det blev en eftersom den första tjejen aldrig dök upp och inte ringde heller vilket gör mig jävligt arg för att säga det rent ut! Jag tycker det är otroligt fult eftersom jag hade avsatt tid för detta.. men men , den sista idioten är inte född ännu som min vän Mimmi (mamma-mu) brukar säga.

I går ringde min bror för att tala med vår äldsta dotter. Han är hennes största och första kärlek *skratt* Hon är verkligen förälskad i honom och att han dessutom är polis gör ju honom otroligt spännande.. Det finns helt enkelt ingenom som honom enligt min snart femåriga dotter.. När hon satt och pratade.. så lyckades jag ta ett fotot på henne när hon inte märkte det och kolla bara på ansikstuttrycket.. Det syns att det är kärlek i allra högsta grad :-) På en liten tjejs alldeles egna lilla vis. Kärlek till sin morbror..

Nu skall jag surfa runt hos er så i dag blev det bara detta lilla inlägg .. Men jag är såååå nyfiken på formex-bilder!

Ha en go kväll!

C

söndag 18 januari 2009

Kontorstips

God Morgon!




Tänkte tipsa om lite Jobbsaker som faktiskt gör i alla fall mig lite mer inspirerad att titta på Skrivbordet.De här Blocken Tex. har jag flera stycken. På just detta är det 60 blad och det står, I dream the whole desk was clean. visst kan man önska det.. Men jag har kanske kommit till den insikten att det aldrig kommer att hända..





Eller detta.. som ni också kan finna på mitt skrivbord.


"just file it under who cares?"


Ett sista tips blir ett presenttips till den som gillar att läsa böcker och som jag gärna lånar ut dom men som inte har en aning om till VEM och när...

Allt detta löses med ett litet biblotikarieset. Med det har man full koll på vem som lånat vad, och lånarna ifråga kan inte ”glömma” vem de lånat av.Innehåller 30 lånekort i gammaldags stil, 30 lånekortsfickor att fästa i böckerna/skivomslagen, en blyertspenna, en datumstämpel samt 30 stycken ”for reference only” klistermärken. Stämpla ut – och in. Ordning och reda!

Bilder lånadet från Bluebox där ni även hittar dessa braohaprylar!

lördag 17 januari 2009

Kassler med ananastjej!


Go Kväll!
Hoppas att allt är finnemang med er. Vi har haft en jätte bra dag. Jag och tjejerna har vart på lekpark i dag och haft med oss fika och haft det supermysigt! Efter det så var grannen hem med ett av sina barn så då blev det ännu mer lek för tjejerna så man kan säga att två små prinssesor stupade i säng!
Jag har klagat på .. MÅNGA gånger att jag saknar inspiration till att laga mat, känns som om det blir samma och samma hela tiden.. I dag fick jag en idé . Jag skulle flytta ut kokböckerna från biblioteket och in i köket. Samma veva som jag gjorde det så kändes det som om nån jävel stod och grävde en stor djup grop som han/hon tog alla mina ursäkter om matlagningen och slängde i gropen och och bara skottade över en hel massa jord och avslutade med tre stora stenar.
Jag har 44 kokböcker.. Oh my.. dags att skrida till verket och börja med nytänkande i matlagningen kanske..
Ovanpå böckerna ställde jag min rosa bunke som jag fått av mina kära vän Mimmi i julklapp. Jag använder nämligen den dagligen och det betyder att jag DAGLIGEN kommer att bli påmind om att jag faktiskt inte har några ursäkter..
Dags att bli nåt annat än en "kassler med ananastjej".. (=en ganska tråkig kokerska) Nu jäklar får jag snäppa upp mig.. Italienska köket nästa!! I alla fall inom en månad,
Ha en go Lördagkväll Allihopa!
/C

Bakgrunder

Hej & Go Möra!
Jag håller på att pyssla med min blogg som ni kanske ser. Jag har valt en bakgrund från The Cutest Blog on the block..
Där finns gratis att hämta & gratis är bra :-) Dessutom är det busenkelt.. Om någon av er känner för att ha en bakgrund så går ni in på den sidan.
* Dubbelklickar på bilden ni vill ha
* Kopierar HTML-koden som kommer upp nedan bilden
* Går in på Layout
* Lägg till Gadget HTML
* Klistra in koden
KLART
Busenkelt.
Klicka på deras logga längst upp på det här inlägget så kommer ni dit.
/C

fredag 16 januari 2009

En liten historia så här på Fredagkvällen ;-)

Det satt 3 ensamstående mödrar och fikade när de kom in på ämnet ochdrömmarna om vad deras söner skulle bli.
Första mamman börjar:
- Jag vill att min son blir en astronaut! Han ska bli den första som åkertill Mars! Och hela världen tittar på när han tar första steget på Mars ochblir historisk!".
Andra mamman fortsätter:
- Jag hoppas att min son tar magisterexamen i medicin och blir den som hittarbotemedlet mot AIDS! Hela världen kommer att hylla honom och han blirihågkommen som mannen som räddade mänskligheten från en av de värstasjukdomarna genom tiderna!".
Tredje mamman säger:
- Jag vill att min son ska bli en känd fotbollsspelare! Han ska spela ilandslaget, och landslaget har tagit sig till ett VM-final inför en fullsattarena med över 100 000 människor som jublar!! Och det står 0-0 när det är 1 minut kvar av matchen då min son tar bollen på egen planhalva och dribblar förbi 1, 2, 3 (!!) spelare och börjar närma sig motståndarmålet! Han tar sig förbi 2 backar med bara målvakten kvar!! Alla i publiken är i EXTAS! Han dribblar förbi målvakten och står med öppet mål på 3 meter!Och SKJUTER! OCH MISSAR!!!! Och 100 000 tusen människor vrålar: " DIN DJÄVLA NOLLA!!!! JAG SKA K.N.U.L.L.A DIN MAMMA!!! ".Och då ska jag springa ut på plan och ropa till alla i publiken:
"DET ÄR JAG! DET ÄR JAG SOM ÄR HANS MAMMA!!"

torsdag 15 januari 2009

TV-rum & förlossningstävlingar


I den här ramen satt innan en kopia på en tavla och den var guldfärgad.. Nu är den ommålad och jag har faktiskt bestämt mig för att inte sätta nåt i den!

Lampa inköpt på Ullared som kom till användning.


Jag är barnsligt förtjust i ljus & Lyktor



Hej!
Nu pysslas det i TV-rummet för fullt. Gardinerna är bytta till ljusa spets.. ÄNTLIGEN ljus!
I dag har jag jobbat hemma, har gått riktigt bra.
Har fått frågan från ett par vad det är för företag , lite svårt att förklara men titta gärna in på hemsidan
Jag har liksom många halkat in på Mafia Wars på facebook och det har liksom blivit lite av ett beroende att mucka med låtsasgubbar..
MOGET.. av mig va *skratt* Men jag bjuder på det. Efter jag hade hämtat tjejerna på dagis i dag så styrde vi vår kos till famor och farfar och där blev vi som vanligt bortskämda med en massa gott. Det är så skönt att ha dom. Har förstått att det är många som har problem med sina svärföräldrar men mina är verkligen en lycka! Helt underbara.. lite som extramamma är svärmor då min mamma bor så långt bort.
I dag fick jkag nya numret av tidningen mama. Chefredaktören skrev en klockren inledning på tidningen om att det tävlas mellan mammor och jag kan inte annat än att hålla med..
Det jag kommer ihåg var jobbigt när jag var på smällen var att det uppenbarligen pågick en outalad tävling om att ha VÄRST förlossning. Visst jag håller med, förlossning är ingen höjdare.. det gör jävligt ont, man kan kort säga att det känns som att skita ut en hörnsoffa..
MEN .. varför kunde ingen berätta om hur fantastiskt det var efteråt , att de hade jobbat bra som team .. nä nä .. bara det värsta fick man höra.. Om hur någon kände någon som hade en bekant som förlorat barnet vid förlossningen att det gjorde så jävla ont att spricka och att man inte kan sitta på flera dagar. Det var precis som om värst förlossning=bra mamma.
Någon som upplevde samma sak som mig?
Nu skall jag trycka i mig lite mer osthjärtan sen hoppa i säng och läsa tidningen. MYS.
MEN först ... runt hos er.. Here i COME!
/C

onsdag 14 januari 2009

TV-rum & rökningen

Nu börjar TV-rummet att ta form men bjuder på en bild än så länge. :-)


Satt och tittade igenom gamla kort och hittade igen sen förra våren, närmare bestämt April & gud vad jag längtar nu...
I dag har det vart en bra dag på jobbet, känns som om jag fått gjort en hel massa.. Bla. Ringt runt och kallat till intervju.
I morgon skall jag jobbar hemifrån och tänkte passa på att pyssla lite också . Tror att sängkläderna till barnen skall dimpa ner. Skall bli jätte roligt att bädda med dom , tror barnen kommer att bli jätte glada.
Vädret här i Göteborg är SKIT! jag vill ha VÅR... doft av vår åh vad jag längtar till jag får känna doften.
I dag har det vart en tuff dag med rökningen, har inte rökt men oj vad jag längtar efter en cigg.. Detta är nog den värsta dagen...
*phuuu*
På Återskrivande
/C

tisdag 13 januari 2009

Tvångstankar

Mycket inlägg nu men kom o tänka på en sak..
Jag har lite tvångstankar light..
Har ni vart ute för samma sak som mig, äh ni kommer ändå inte att säga det ..
Men ibland när jag sitter i viktiga möten så kan jag liksom bara känna, undra vad som skulle hända om jag bara spottade nu.. eller ni vet , tänk om jag gör det fast jag inte vill..spottar den här försäljaren rakt i ansiktet.
Jag vill förtydliga att jag aldrig skulle göra det men rätt sjukt att tanken bara finns. När jag var mindre ,i tidig tonår så kunde jag få för mig att jag var tvungen att släcka och tända lampan tre gånger innan jag somnade för annars... ja annars vadå?! Fatta sjukt, jag hade ju inte ens ett svar på vad som skulle hända ANNARS..
Sen har vi detta med flygningen.. Jag är SJUKT rädd att flyga, nu snackar vi inte lite rädd utan jag är säker på att jag SKALL dö.. Jag har tvångstankar så det bara skriker om det. Jag kan räkna ner från 10 , 10 gånger.. för annars.. nu är vi där igen ANNARS.
Det har ändå blivit bättre med flygningen efter att vi fått barn, det är bara att bita ihop. Som min vän Mamma-mu´s man Nicke skulle säga.
- Bit ihop eller bryt ihop.
och bryta ihop framför sina barn skulle man ju aldrig göra eller det är åtminstonde nåt man undviker in i det längsta.
Har ni några konstiga saker för er eller manisk rädsla som jag har för flygningen?
/Widénskan
Fullt frisk :-)

Vem betalar 10 mille för ett sånt här hus?

Hej!
Här sitter jag efter att ha stoppad barnen i säng efter bad och hårvtätt. Denna lilla varelsen har vart maniskt rädd att tvätta håret innan men det går bättre och bättre.
Med en handuk för ögonen och en barbie i handen så kan man lösa det mesta .
Det är ett hus till salu på vår gata på landet. Vet ni vad de skall ha? 10 milj... för detta?? Helt sjukt, det är ju inte ens fint tycker jag. Ser ut som om det renoverades på 90 talet och sedan stått obebott.. Skall bli intressant att se vad det är för nya grannar man får. Skulle det visa sig att det blir några trevliga så får man väl ta bort detta inlägg.. ;-)
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/309903
Jag har i alla fall inte hittat min kamera.. Var tusan kan den vara. Min kära väninna Mimmi sa i princip att jag kunde skrika efter Saida hur länge jag ville för hon är dö.. Men skamm den som ger sig, någon som kan prata med andra sidan här?! *ler*
Jag vill ha den, har massa saker jag vill fota.. Får låna hem jobbets i morgon tror jag allt. Då skall jag visa TV-rummet.
Kramar
C

Det finns två saker av Syster Lyckligs nyheter som jag tycker kan flytta in hos mig.

Jag vill ha dessa gummistövlar att traska omkring i till våren ute i vår trädgård..
Dessa kommer från Laura Ashley


Den här kannan tycker jag också kan flytta in hos mig.. Maria Liliegrens.
Skriver mer ikväll. :-)
/C

måndag 12 januari 2009

Lådor, Brago & Award


Hejsan allihopa.

Börjar med att tala om att jag är barnsligt förtjust i gamla burkar och lådor och titta på lådorna ovan som jag hittade på Blocket. 450:- för allihopa var väl inte farligt? Men just nu så skall jag inte shoppa mer eftersom jag beställde grejor till tjejernas rum på Ellos..
Och ... sen sprang jag på en stor spegel i silver i dag som jag inte kunde motstå, den har fått mig att möblera om hela tv-rummet i dag och det blev kanonbra om jag får säga det själv.
Men nu är det ju detta med Widénskan och hålla koll på sina grejor.. Jag har förmodligen lagt digitalkameran på ett ställe som jag tyckte just precis då var helt fantastiskt. Ja nu ett par dagar så har jag inte tyckt att det varit fullt lika fantastiskt eftersom jag inte hittar den NÅGONSTANS!! Någon som är synsk? Saida var e duuuuu??!!


Men till något roligare är kameror, jag har fått en Award från:

Ingela la la
Tack snälla söta du och för er som inte läst hennes blogg GO IN THERE!

Jag skickar den varmt vidare till....*trummvirvel*
Lallis liv & Leverne

Uffematten

Tekla Maräng

Prillig

Brunkullan med mosipperötter

Sen detta med rökningen , det går faktiskt jätte bra.. säger jag och trycker in ett kex till. Alltså jag har ätit ett helt paket med Bragokex nu.. Men gott är det.Nu skall jag fortsätta pilla lite hemma & Surfa hem till er.

Kramar Christine

söndag 11 januari 2009

Dop & Vackra Ting

Hej!

Nu har den här dagen gått.. och i morgon är det Måndag igen. Herre gud dagarna bara flyger iväg.
I morgon är det jobb och jag får inte glömma att boka tågbiljett för i Mars bär det av upp till Norrland igen. Åh vad mysigt det skall bli.


I dag har vi vart på dop. Ett riktigt vackert dop får jag lov att säga. Fina sånger och bra präst och det bästa av allt var att det hela varade i 20 min *ler*
Men en sak som förundrar mig är att när det kommer till att sjunga psalmer.. VARFÖR i allsindar lägger de tonarten så högt så man måste vara operasångare för att ta ton. Det är väl fan inte konstigt att det är tyst när det skall sjungas.. Alla sitter ju och mimar , försöker man hänga på så skär sig ju rösten samma sekund. Lite tråkigt tycker jag när många av sångerna är vackra och skulle vara maffiga om alla kunde sjunga med..
Sen var det mat och dryck hemma hos värdparet, smaskigt som vanligt.
Nu skall jag umgås med min kära man och läsa Söndagsbilagorna.

MEN.. titta på denna vackra skål/vas från Sia... den skulle sitta som en SMÄCK i Widénska huset...
Den kan man ju ha både som vas och som salladsskål till kalas o dyl. tycker jag.

eller denna..att ha sommar blommorna i.. YEEAAA GIVE IT TO ME!! underbar färg!

Må gott allesammans.

/Widénskan

Ps: Bilderna har jag lånat från Sias hemsida

lördag 10 januari 2009

Glöm Väckarklockan

När jag hade skrivit klart det förra inlägget så surfade jag runt hos er .. som vanligt och DÄR hade ju Brunkullan med mosipperötter en bild på denna klocka som jag fastnade med en gång för.
Kommer från Elsas hem och priset 99:- så nu blev det en till oss och en till barnens rum.
Tack för tipset!
Tja för nu
/C

Rökningen och doftljus

Hej!
Det blev inget skrivande i går kväll eftersom vi inte avslutade kvällen förrän närmare 01.00. Det var jätte trevlig, god mat och trevligt sällskap.
Jäklar vad vuxet det där lät *ler*
Måste säga att i går rökte jag.. var svårt detta med vinet. Jag tog en halv cigg.. och nu tänker ni säkert att det inte alls var gott men det var det .. Hur som jag var nöjd efter det och i dag har jag inte ens vart sugen. Tror att jag på nåt sätt pressat mig själv för hårt. Att jag absolut ALDRIG mer får.. och då förstår ni blir Widénskan som en treåring och blir ÄNNU mera sugen.. Nu vet jag att det var gott men i dag vill jag inte ha.. och det är faktiskt första dagen jag inte ens är sugen. Följde med Svägerskan ut i dag när hon rökte men kände NADA.. SEGER!!



I dag har jag jobbat på dagen och sedan var jag till svärmor och svärfar och fick mig en kopp kaffe nu håller jag på att tvätta upp alla mattor.. VARFÖR börjar man med ett sånt projekt?
Jag är älskar trasmattor , tycker det hör hemma i var kök speciellt på våren och nu känner jag
att det banne mig är nära..

Måste tipsa om dessa doftljus från Cath Kidson , jag har testat en masas doftljus och många har en tendens att lukta alldeles för mycket eller för konstgjord lukt. Förstår ni hur jag menar? Men dessa .. MUMMA!
Finns bla på. Countrystyle .
I dag beställde jag sängkläderna som jag skrev om innan till barnen . MEN gjorde det via Ellos istället, de hade också dom med 40:- billigare per set såååå nu tjänade jag nästan lite pengar eller hur? ...

Just nu är jag på jakt efter en väckarklocka i gammal stil.. Så om någon har ett tips var jag kan hitta en sån på nätet så är jag supertacksam.
I morgon skall vi iväg på dop och kan ni tänka er det är dop i kyrkan utan gudstjänst, alltså bara ett dop kort o gott.. TACK gode gud för att jag slipper sitta i två timmar med en 2,5 åring i kyrkan som är i trotsåldern..
Vi döpte vår lilla tjej här hemma i vår stora hall.. Det var en kanonbra grej tycker jag. Att döpa hemma , prellen kom hit och var även med på middagen efter. Samma präst vigde oss året innan ..
Nu skall vi faktiskt titta på en film "gone baby gone" heter den, jag har läst boken och det är lite farligt för ofta har man målat upp bilder på hur de skall se ut och vara och sällan stämmer det överens när filmen kommer.. men men det återstår att se.
Har en jätte mysig kväll!
/C

fredag 9 januari 2009

Kakfat & ljuset i tunneln

Hejsan!
I dag känns det lite bättre att inte röka. Inte bra men mer okey om jag säger så. Har städat lite och dukat i matsalen för ikväll skall vi ha middagsgäster. Skall bli trevligt. I dag har det vart riktigt vårigt väder här nästan så det spritter i kroppen ;-)
Hittade det här fatet ovan på Ellos och visst är det somrigt?!
priset: 69:90, det är på rea .
Nu skall jag ta mig iväg och köpa en doppresent för på Söndag bär det av på dop!
Skriver mer ikväll.
Hoppas att ni får en go dag!
/ Widénskan som har en lite lättare dag

torsdag 8 januari 2009

Röksug, vägghängare och plasttuttar

Hejsan tjena hallå!
Hoppas att allt är bra med er.


I dag är det riktigt svårt med röksuget.. jag funderar på VARFÖR jag slutar mer än att det inte är bra för kroppen men min själ mår inte alls bra av detta. Känns som om jag går igenom värsta personlighetskrisen.. kommer ni ihåg när man var på G in i vuxenvärlden och inte riktigt visst vem man var eller vad man ville..
HELLO!!!... HÄR är jag... mrs know nothing Widén..
Jag är så inni bomben trött på mig själv, varför har ingen kommit på en cigg som är ofarlig? VARFÖR.. den skall smaka som cigg naturligtvis.. inte lukta kanske men smaka.. Fan vad fånig jag är när jag tänker efter. En riktig fåntratt.. hur svårt kan det vara liksom alla andra klarar det ju *suck*
I dag har jobbdagen vart minst sagt stressig.. En sån här dag som .. ja ni vet ju mer man gör desstu mer känns det som man får att göra.. Men jag klarade mig igenom den , hemma är jag middag har vi ätit, ungarna har hoppat i säng och ja nu är det bara att ta fram portföljen och börja jobba IGEN..


Har hört kommentaren att jag skulle vara en lyxhemmafru, yea right! Bara för att man har eget så betyder inte det att man sitter på arslet och trycker i sig praliner.. Det är mer jobb, MYCKET mer jobb. I bland kan jag sakna att "bara" vara anställd men naturligtvis så älskar jag det jag gör, inget snack om saken ..
MEN någon lyxtjej är jag absolut inte, det enda som skulle vara lyx med mig är då möjligtvis mina fejktuttar . Fick jag det sagt också ..ytlig är jag med ;-) Fast det kan iofs gå dagar utan att jag kammar håret. Jag har ett trick som många av er säkert hört att jag gör. Kammar det översta och sätter upp det i en tofs.. Jag är liksom ingen pyssla om mig själv brud.. det har jag själv insett nu ;-) till min mammas stora förtret som inte alls gillar mitt sk. trick..



I alla fall har jag hittat en klädhängare som jag absolut vill ha i vårt sovrum i en nätbutik som jag inte vart inne i innan..
Stilero
79:- tog dom för denna skönhet.. Den skriker att den vill flytta in hos mig..
2 sånna är = 3 ciggpaket och dom pengarna har jag ju sparat in nu..


Bilden är lånad från www.stilero.se

Utmärkelsen




Jag väljer att skicka awarden vidare till


Smeagols hem för en go blogg

Tinnainna för att hon startat en till blogg där hon skall ge sig tusan på att gå ner en massa kg. Lycka till och u go girl, det fixar du!!

Bloggadressen till den nya hittar ni hos henne!

Prillig för en supermysig blogg helt enkelt.. eller enkelt det är ju skitsvårt att få till men hon har lyckats!

Englagård ännu en mysig blogg

Magdalenas hem för att hon uppfyllt sin dröm och verkligen LYCKATS att skapa en webbutik som man kliver in i på riktigt.. underbart! Dessutom är bloggen otroligt inspirerande.


Varsågo!
Nu kan ni om ni vill passa den vidare till 7 andra bloggar som ni gillar.
5 skickade jag till men det betyder ju att jag har två till godo ;-)


Tjo för denna gång, höres senare


Må Gott!


/C

onsdag 7 januari 2009

Utmärkelse

Denna utmärkelse fick jag i dag av min bästa vän Mamma Mu.
Tack snälla!!
Jag är evigt tacksam att jag har en sån väninna.. Tack för att du finns, för att du vet alla mina svagheter och fortfarande tycker om mig.
TACKAR!
Hade jag varit man så hade jag baske mig lagt in en stöt på dig!

Jag har haft en bra dag på jobbet, går igenom ansökningar för fullt men jag säger bara det vissa är verkligen inte sanna..
Kolla in denna bara.. Läs nerifrån och upp.. Jag har bytt ut namnet till Olle , det heter han inte egentligen ;-).
------------------------------
CV
och
Ett personligt brev är vad en ansökan skall innehålla.
Be om hjälp på arbetsförmedlingen så kan de säkert hjälpa dig om du inte vet vad det är..
Det måste du ha när du söker en tjänst.
/ Christine
--------------
Hej.Om du säger vad de ska innehålla är det bra.
mvh Olle
---------------
Men du måste som sagt skriva ett PERSONLIGT brev & Skicka CV!
Hälsningar
Christine
---------------
> Hej.>>
Jag ser fram emot att arbeta inom företag, inom produktion> och utveckling..>
Är bra på att hantera ekonomi.
mvh/ Olle
----------------
Då ber jag dig att till och börja med skicka in ett personligt brev och CV
Hälsningar
Christine Widén
-----------------
Hej.
Jag är intresserad av jobbet.
Olle
----------------
Ja ni fattar själva, att jag dessutom inte rökt gör inte detta lättare., Oh my!!
Jag känner mig så jäkla arg och har nog en personlighetskris nu också.. vem är jag utan cigg.. känner inte igen mig själv. Började nästa gråta i dag .. Skall jag bli någon jäkla präckotjej nu (präktig tjej).. men så långt går det väl inte för att man släpper ciggen , men det är ju inte jag.. har ju rökt större delen av mitt liv o nu... det kryper i kroppen!!
Men jag har i alla fall lyckats skrapa ihop 7 st till intervju av 65 ansökningar.. varav en är Joker..
Kan avslöja för alla er som söker jobb.. jag har använt mig av Facebook för att spana in de sökande ;-)
Återkommer med vilka jag skall skicka den vackra utmärkelsen vidare till.
/C

tisdag 6 januari 2009

Widénskan hjärta Örjan

Nu har det snart gått tre dygn som rökfri..
Oh my vad ARG jag känner mig stundvis.. Var iväg och handlade lite frukostbröd på Maxi och kände mig otroligt arg..
Arg på att brödet är längst bort i butiken
Arg för att folk inte kan flytta på sig
Arg för att det går så JÄKLA sakta för vissa att plocka upp ur kundvagnen
Arg för att de inte undertecknat kupongerna innan de kommit fram
och helt VANSINNIG för att jag inte röker..
Då kom jag och tänka på en episod i serien hjälp när jag stod i kön och kom på mig själv med att börja fnissa..
Widénskan med röksug liknar absolut Örjan lax..



Precis precis så här kände jag mig.. MEN jag har inte rökt ännu.. Phuu..
/ C

Designonline

Hej!
Kolla in detta underbara bäddset som jag hittade på designonline .
Det skulle passa PERFA i barnens rum 469:- styck tar de men om man tänker efter hur många bäddset man har från Ikea som klarar två tvättar och sedan är urblekta. Jag är ALLERGISK mot urblekta sängkläder.. Dessutom är det svårt att hitta ett snyggt överkast till barnsängar och har man dessa fräcka så.. Vem behöver ett överkast?
Fanns även med annat motiv kan tilläggas..


Är även sugen på denna tapet som en fondvägg i barnens rum..

Vad tror ni om det? Som ni kanske förstår så är det nästa projekt ;-). De vill absolut inte ha varsitt så det är väl bara att göra det bästa som skall passa dom tillsammans. När de blir 13 så skall jag påminna dom om när de bara ville bo tillsammans ;-).

Ps: inte rökt... UÄÄÄÄÄÄ jobbigt..!!

/ C

rökstopp eller?

Jag vet inte vad F*n jag håller på med..
Sluta röka nu, hur tänker jag?!
Jag vacklar fram och tillbaka..
- sluta röka nu, klart jag skall
och
- jag skiter i det, klarar det ändå inte.

Jag har rökt i 16 år man kan säga att jag inte ens vet ett liv utan cigg.. Det har blivit en del av mitt liv..
En belöning, kompis,. tröst, partykompis .. Ja så är det .
Än en gång började jag tänka.
- Jag tar det efter sommaren, hur skall jag klara sommaren utan en cigg i handen.
Men så kommer förnuftet i kapp mig..
Visst , sommaren kommer att bli tuff.. MEN
hur skall jag klara hösten utan en cigg, sitta på trappen och titta på de vackra höstfärgerna med en cigg i handen , kräftskivorna.
våren.. Påta i trädgården utan ciggen för att inte tala om pauserna i julstöket.
När jag tänker efter så blir jag HELIGT förbannad...
Hur tusan kan en giftpinne få styra hela mitt liv?! Jag har ALDRIG låtit någon göra det, varken vän eller man MEN en pinne fylld med gift skall styra mina dagar.. Det är ju sjukt och det säger ju emot mina egna principer.. INGEN skall bestämma över mig speciellt ingen utan hjärna..
Nä kämpa på säger jag till mig själv efter 48 timmar utan cigg!
/ Arga Widénskan

måndag 5 januari 2009

ingen superwoman här inte

Jag är ingen superwoman..
I går eftermiddag kom den andra kräkningen i mitt ansikte, denna gången av den yngre dottern. Det bara sprutade ur hennes mun..
Och på kvällen åkte både jag och mannen på magsjukan så hela natten har tillbringats inne på toaletten.. Där har jag kört buss och hunnit med att bada 5 ggr i natt..
Jag badar alltid när jag är dålig. När vi flyttade till huset så undrade jag vad vi skulle med 3 toaletter till.. Nu fattar jag! Jag säger bara ÄCKLIGT... Nu har jag haft magsjuka i alla fall.. Så nu vet jag.
Dags för vila
Kramen
/C

söndag 4 januari 2009

Garderob/skafferi

Hittade detta klädskåp på Blocket ..
Pratade med mannen som absolut tycke att vi skulle köpa det.. MEN.. var skallvi ställa det? Får ju inte plats och i vårt "dressingroom" har jag redan köpt garderober till..
Tänk vad häftigt om jag hade haft mitt lantkök nu, då hade jag haft detta som skafferi i köket. Åh vilken fröjd.. Men nu har jag ju inget lantkök utan ett apfult modernt med skeppsgolv istället för breda slitna plankor som jag vill ha..
Men men tiden kommer när vi får göra om.. Kanske kanske skall jag köpa det för framtiden.. Tåls att fundera på. Sällan man ser nåt så vackert.. Tycker jag i alla fall.
/ C

Normal?

Exprimentet fortsätter.. Jag har fortfarande inte blivit sjuk.. Dottern är bättre och i dag äter hon så smått..
Stackaren det ser ut som om hon tappat flera kg och det är "bara" en dag hon var dålig.

I förrgår såg jag en dokumentär på TV om kvinnor och deras kroppar.. Fattar inte att jag ser på det när jag blir så otroligt förbannad.
Förlåt alla med några kg övervikt ..

Jag är så trött på att snart är det FEL att vara smal.Det verkar som om det är mer okey att vara tjock, vad är nästa steg, ta bort kläder för smala och skapa ett märke "small is beutiful" istället för "big"?
Ständigt får jag höra:
-Ta du en bulle till du som är så smal
- Äter du ordentligt?
-herre gud du har ju ingen mage
Är det helt okey att kritisera fritt när man är smal och vi skall bara ta det eller?
Sist jag hade en bekant som sa till mig¨
- Ta du en stor bakelse din smalis
Sa jag bara tillbaka:
- Ja men du kan ju vara utan helt
Då tog hon fruktansvärt illa vid sig, vilket jag FÖRSTÅR
Men.. varför få de hacka fritt på mig, Alla reklamer .. folk klankar ned på att åhh.. de är ju för smala, sjukligt... bla bla bla . Ta modeller i verklig storlek? Men vad är då VERKLIG HÄLSOSAM storlek? Tydligen är det inte 34... Jag FATTAR att det behövs kläder i större storlekar jag fattar att det skall vara NORMALA modeller.. men jag är OCKSÅ normal och man behöver inte banta för att vara smal..
Jag kan inte rå för det och JA jag gillar min kropp.. tycker att det är perfekt.. Faktiskt. Provocerande eller hur, en tjej som gillar sin kropp. Vet ni varför jag gör det? det har jag funderat på många gånger men har kommit fram till att det är min mammas förtjänst som under hela min uppväxt talat om för mig att jag är fin..
Och jag tycker att man kan vara fin ÄVEN om man är smal.. Jag har gett upp att försöka göda mig, för det har jag också försökt . Ett tag gillande jag inte min kropp pga. att alla sa att jag var för smal..
- Dina höftben syns..
- Tur att du har bröst annars hade man trott att du hade anorexia..
Det är kommentarer som jag fått STÅTT ut med.. och så här är det.
JAG BLIR PRECIS LIKA LEDSEN JAG...!! Precis lika ledsen som någon som är överviktig.
SÅ DE SÅ!
Over an out..

lördag 3 januari 2009

Rollspel & Expriment

Hej igen
Nu är det bättre med tjejen men jösses vad jobbigt hon har haft det.. Nu hoppas bara jag att jag klarar mig eller framförallt att den lilla slipper det.
Klarar jag det denna gången så ÄR jag immun så måste det vara.. Kan meddela att dottern..
Känsliga läsare ombedes sluta läsa NU..
Kräktes rakt i mitt ansikte i natt och jajjamensan jag fick in i munnen också.. Så som sagt fixar jag detta så..
Jag har ju som sagt ALDRIG haft magsjuka i hela mitt liv, de ni!.. nu tycker jag att det skall stanna så också.
Min vän Mimmi i Östersund (mamma-mu) sa till mig att ta vitpepparkorn och jag förklarade att detta var lite av ett expriment.. jag var bara TVUNGEN att se om jag skulle klara det ;-)
Lite sjukt när jag tänker efter... MEN.. Exprimentet är i full gång, en dag klarad 2 to go, sen så är jag superwoman! Yea!

Måste bara visa denna FANTASTISKA vikvägg från Par Courrier Jag vill verkligen ha den men.. har ingenstans att placera den.. men jag vill jag vill jag vill!!! Måste fundera ut en plan..



Priset för denna vägg.. är i alla fall 2950:- vilket inte jag tycker är farligt.. helt klart prisvärd.
Titta bara på detaljerna..
Åh den kan väl få flytta in hos mig... men VAR??!! Ide´... I sovrummet får den inte plats såvida jag inte skall skärma av mannen och mig.. men det kanske inte vore någon dum idé.. jag menar jag har sett program på TV där par berättar om rolllekar de har.. Inte TV1000 klockan 00 snackar jag nu utan dokumentärer..
Ja varför inte..
*funderar*
*knack knack*
- Får jag låna lite socker..
*funderar lite till*
Eller också inte..
En annan plan krävs för vikväggen..
Nu skall jag hoppa i ett varmt bad.. i morgon får ni veta fortsättningen på mitt expriment ;-)
/ C
Bilderna på vikväggen & detaljerna är lånade från Par Courrier



Sicken natt

Oh my.. vilken natt.
Stora tjejen fick magsjuka igår sen kväll för första gången. Vi tog oss igenom netten med 4 ombyten i sängen, två duschar och en massa kräk och bajs.
Stackare ..
Nu sover hon här nere på soffan, har redan bytt byxor på henne 4 ggr och hon har inte vaknat det fullständigt rinner ur henne så här ligger hon med sin röda hink jämte sig..
Mannen sover och den lilla tjejen med.. Klarar jag mig utan att bli smittad nu så är det nog så att jag är immun på nåt vänster mot magsjuka.. har aldrig haft det om inte baksmälla med spya i sina yngre dagar räknas ;-)
Jag är sååå trött.. kanske 2 timmars sömn i natt, man blir ju orolig , dricker gör hon med kräks upp det lika snabbt.
Nä nu skall jag fortsätta läsa ansökningar till tjänsten jag annonserat ut på AMS ..
God morgon by the way... eller skall man säga BAJSmorgon för det känns så..
/ C