torsdag 19 februari 2009

Svammel

God Morgon

I dag är det en trött dag, började läsa boken ”när livet Stannar” i går. Handlar om Tsunamin jag säger bara fy FAAAN.. det var tufft. Men läsa ut den skall jag . Min vän Mimmi i Östersund ifrågasatte varför jag läser så mycket sånna här hemska böcker och skall jag vara helt ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt MEN jag tror att det gör mig till en mer ödmjuk människa.. Man skall vara glad för det man har. Leva en dag i taget .. se varje dag som en gåva för vem vet när det rycks ifrån en.
Vad djup jag blev då , men så är det jag är inte bara flamsig och ganska tokig på nåt jäkla vänster så kan jag bli djup också.. Kan fundera länge och mycket på olika saker och jag ÄR tacksam över vad jag har.
En man som jag älskar över allt annat.. Märkligt att man fortfarande är nyförälskad det kan låta som en klycha men det är jag faktiskt.. Det är PRECIS som det var från början med undantag på att jag kanske inte rakar mina ben varje dag numer.. Nu tänker ni .. det där med att hon inte kammar håret då.. Det är väl ett typiskt vardagsdrag, Men där gick ni på en blånit för jag har nämligen ALLTID hatat att kamma håret. Det är inte så att jag ser ovårdad ut , det gör jag inte är mån om mitt utseende , jag har bara lärt mig hur man kan gena på ett bra sätt eller fuska kan man också kalla det.

I morgon skall jag till Ullared alldeles själv. De ni och jäklar vad jag skall shoppa. Det brukar bli så men den här gången så behöver jag verkligen mycket ..Sen brukar det alltid slinka ned en liten present till barnen och någon liten grej till mina extrabarn i Östersund (mamma-musbarn) Jag längtar efter dom otroligt mycket , att JAG .. kunde säga så om andras ungar det är ett under. Men de är faktiskt också mina stjärnor, världens mysigast. Emil kommer att ta tjejerna med storm och Maja grabbarna de är busiga men såå goa.. Lite som mina egna hjärtan faktiskt..
Nu tänker Mimmi .. men du skall inte köpa presenter till dom, och då tänker jag tillbaka.
- Skit i det du! *ler*
Nu skall jag sätta igång och jobba igen.. Vad blev det är det här inlägget.. hmmm.. bara en massa svamel, men det bjuder jag på .
Torsdagskramen

onsdag 18 februari 2009

Elsas Hem & Sexparty

jag var precis inne på Elsas Hem Hittade dessa ljusstakar (se ovan) och jag kunde inte bestämma mig för om jag gillade dom eller inte.. de är ju igentligen skittöntiga.. men jag kom fram till att jag älskar dom. De är liksom så fula så de blir snygga och jag kan verkligen se dom på bordet i sommarstugan (verandabordet) . Så sånna står på min önskelista just nu.. Me like!

Sen hittade jag dessa skålar , är de inte underbara med LOCK dessutom, smart! Sommaren ni vet, massa sallader som skall fram , marinader och flugorna vill man ju helst slippa. Klockrent..

Den här cykelväskan är igentligen skitful tycker jag rent spontant men en del av er vet att jag har en flakmoped i sommarstugan, och för er som inte visste det nu vet ni ;-) Den är mintgrön och fulsnygg och Widenskan på den , ungarna på flaket fram och denna korgen med saft och bullar sen drar vi till båthuset! Det skriker Widén om den här rackaren. Jag älskar min flakmoped.. det är verkligen JAG.. Man ser hur folk glor när man kommer körande till kiosken ha ha men det bjuder jag på ;-)


Denna kylväska vill jag också ha, när vi är i Göteborg så tillbringar vi gärna lediga dagar på Stranden i Åsa.. Mys och den här passar ju Perfa.. Undra bara hur länge den skulle vara ren.. Ja ja..
Som ni kanske förstår så börjar det suga i min sommarmage nu.. jag vill ha vår. Plantera i trädgården, mysa ute och vara ledig. Men först.. tre veckor kvar tills vi skall upp till Norrland. Skall bli jätte mysigt och vet ni vad jag skall ha där uppe?
Ett sexparty... det ni , en massa folk som har sex.. NÄE... vad dum jag är. Näreå riktigt så illa är det inte men ett sånt party där man träffas en massa tjejer, dricker lite och sen kommer en tjej och presenterar en massa sexleksaker.. Det är superroligt, har vart på det ett par ggr och haft det hemma själv och jag har nog aldrig skrattat så mycket.. Så så får det bli. Vi kommer att anlita Himmelriket de är super att ha o göra med.. Så nu vet ni lite vad som står på agendan där uppe ;-) Barnen kommer då att få tillbringa natten med mormor och mamman skall vara pruttfull och fnissig.. Sicken mamma va?!
Over and out, dags att arbeta
/C



tisdag 17 februari 2009

Utmaning från Ingela la la

Jag fick ju en utmaning från ingela la la och nu kan jag inte hålla mig till i morgon med att blogga .. så nu kör jag den..
nu skall vi se..

Utmaningen går ut på följande:
1. Länka till den som har utmanat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.

1: Jag är en otroligt tävlingsmänniska och då menar jag otrolig .. inte just otroligt duktig men jag gör allt för att vinna. Jag anser att fusk .. är helt okey så länge det resulterar i att jag vinner. Jag är alltså tjejen som fuskar i patiens (hur fan stavas det.. kortspel på egen hand) och blir glad när jag vinner..

2: Det kan ibland gå ett par dagar mellan jag kammar håret .. kammar bara det översta lagret och sätter upp det i en snygg knut.. jag tycker det är otroligt tråkigt att kamma mig..

3. Jag fixade inte att sluta röka nåt vidare.. skitsvagt men så är det . widénskan är ingen karraktärsmänniska men jag SKALL.. en annan dag *suck*

4. Jag är otroligt glad att jag har mina nära vänner och mina närmsta kan jag räkna på en hand. De skulle jag kunna gå genom eld för. Tack för att ni finns..

5. Okey.. jag har fixat tuttarna de är inte mina egna.. Jag hade små innan graviditeten med vår första dotter men jätte fina var dom. Jag gick upp 30Kg i vikt när jag väntade henne och sedan ner 35 snabbt.. de försvann.. Ytlligt.. mmm.. kanske men jag gillar dom.

6. Lider av lite tvångstankar.. Typ att när jag är hemma själv måste jag kolla bakom alla dörrar och under sängarna innan jag går och lägger mig.. kan ju liga en bov där under. När jag sedan gått och lagt mig så målar jag upp värsta filmen om hur boven kommer och jag övermannar honom och blir en hjälte..

7. Jag ÄLSKAR att läsa.. läser minst en bok i veckan.. Det är mitt sätt att varva ned och koppla bort jobbet en stund. Läser dessutom mer än gärna för våra underbara flickor som gillar det skarpt!

Jaaa.. nu har ni fått sju sanningar om mig och nu kanske ni tycker att jag är tokigare än ni redan trodde och det är jag förmodligen också .. ;-)

Jag utmanar:
Mamma Mu
Prillig
Smegol
Sjabbig men chic
Skogsnuvan
bloggullet
Tinnaninna
Spännande det skall bli att läsa era sanningar.. *ler*
Kramar igen dårå och natti natti

söndag 15 februari 2009

boktips & award

Hej Allihopa!

Hoppas att allt är bra. Jag håller på att läsa ikapp hos er nu.. åh det är så mysigt känns på nåt jäkla skumt sätt som om man känner varandra och vi är alla kanske lika tokiga för handen på hjärtat vilken normal människa skulle låta en massa människor läsa sin dagbok? ..

Det måste vara en bloggare för detta ;-)

Jag har fått en Award från Inge la la och tack tack tack för det .. Det var en underbara komma-tillbaka-till-bloggandet grej :-) Dessutom så har jag fått en utmaning av henne som jag tänkte ta mig an i morgon ..



Denna mysiga Award skickar jag faktiskt vidare till alla i min länklista så ta den med er, ni är värda den.. För ni ligger där för att jag älskar era blogga och ni förgyller min vardag!
Så de så!

Jag har hunnit läsa lite i alla fall eftersom jag haft lite svårt att sova.. Detta är de två senaste..

Betyg då.... Jo alltså .. Den skulle ju vara helt fantastiskt och jag vet inte.. Jag kanske inte är så´smart eller allmänbildad.. Men jag tyckte den var riktigt tråkig. Men nu är den läst.
Sen var det denna bok som var URMYSIG.. den utspelar sig i Östersund vilket gör det hela ÄNNU mysigare eftersom man själv bott där.. Handlar om relationer , LÄS DEN!
KRAAAAMEN!!

lördag 14 februari 2009

Strul o så.. men nu så

Hej på er alla!

Jag har inte dött men haft en del jobbiga saker runt omkring mig. Inte i min egen familj men vänner/närstående som jag månar om väldigt väldigt mycket har haft det jobbigt.
Detta i sin tur har resulterat i att all min tid och kraft har gått åt till att hjälpa dom.
Men nu så verkar det som om bollen är i rullning och jag inte behövs riktigt lika mycket längre, vilket känns bra.
Jag hatar när människor jag älskar mår dåligt, jag mår faktiskt nästan lika dåligt själv. Man kan säga att jag blir som en lejonhona som skall skydda mina..
Bråka gärna med mig, jag kan ta det.. men gå fan inte på mina nära och kära för DÅ!...

Så.. det har inte hänt mer än så.. arbete och stöttning på flera olika håll. Blir som en dominoeffekt..
I morgon skall jag läsa igen hos er och sedan skall jag ta tag i min blogg och blogga så ofta jag vill.. med andra ord väldigt ofta ;-) Bloggen för en att må bra på nåt vänster.. känner ni igen det? Har saknat er!!!
Stor alla hjärtansdagkram!
/ Widenskan

torsdag 5 februari 2009

Bar, doktor och åt helvete med slutarökagrejen?



Hejsan!
I dag har jag jobbat och sedan var jag iväg till doktorn med lillskruttan , det visade sig att hon hade örininflamation.. Lilla vännen, inte roligt. Nu blir det medicin i fulla doser i fem dagar och sedan hoppas vi att sjukan flyger all världens väg..
I dag har jag haft en andra anställningsintervju och måste säga att jag har fastat för den här tjejen, skinn på näsan hade hon också och det ligger widenskan varmt om hjärtat.
Hörre ni.. jag skall inte bli allt för långrandig i dag eftersom jag skall slänga mig i ett bad .. Jag har nämligen vart och solat.
Nu tänker ni så här.. jag bara vet det..att ni tänker..
- Ja ja var inte hon rädd för att bli rynkig och nu gör hon det värsta man kan göra.
Jo jag var rädd att bli rynkig eller snarare , jag är rädd att jag blivit det MEN hellre brun och rynkig än en blek och slät.. Sån är jag., knasig va? Det är så otroligt skönt att ligga där och dessutom känner jag mig massa fräschare när jag gjort det.
I förrgår fick jag blommor av min kära vän Mamma-mu skickade med blomsterbud, otroligt vackra var dom!! Tack.. vet ni varför jag fick dom då, jo för att det var en månad och en dag sedan jag slutade röka.. och vet ni vad jag gjorde i dag? Joooo.. rökte, jag vet det är ASdåligt.. men jag gjorde det okey.. och JA det var gott och fan jag vet inte om jag är redo att sluta, återstår att se om jag kan skicka dem i papperskorgen i morgon.
Nu har det kommit en massa nyheter hos par courrier . Kolla bara på baren ovan.. den vill jag ha. Men hur säger man till maken att jag vill förvandla vår vinochbar-källare ljus istället för det burriga han gjort där nere (bilde finns under källare) när källaren är det enda stället han får bestämma inredning lite på.. ?
In och kika i webshoppen, fanns en massa fint.. "homeskylten" hade jag gärna spikat upp på dörren..
Må gott
Kramar
Christine
Ps: Shit jag blev ganska långrandig ändå.. sorry ;-)

onsdag 4 februari 2009

sjuka barn

Har sjuka barn!.. suck och nu börjar jag känna mig dålig också *suck*
Detta tar aldrig slut.
Nu vaknar lillan.. Be back 2 morrow

söndag 1 februari 2009

Dags för plan B

I dag var den stora tjejen frisk eller feberfri i alla fall och nu.. ja nu är den lilla sjuk i stället. Men kanske bättre att ta allt med en gång.

Ja alltså sen var det ju detta med rynkorna och kampen med dom.. Jag vet inte riktigt vem som leder just nu..
Jag smörjde ju in mig med min dyra antirynkkräm i går kväll innan jag studsade i sängen och jag var hoppfull.. kanske lite naivt men jag trodde att jag skulle känna lite uppstramning med en gång jag vaknade liksom.. och vet ni vad.. det gjorde jag..
Fast.. kanske inte riktigt på rätt sätt. Jag tålde nämligen inte krämen så hela mitt ansikte var uppsvullet .. ögonen mest av allt.. det ser ut ungefär som om jag gråtit i en vecka. Ja så uppstramat.. JA .. rynkfri ..NÄ.. Har gått med gurkskivor och våta trasor tryckt mot ögonen om vartannat i dag men det vill inte lägga sig. Så .. jag leder inte! Det är min vanliga tur.. Hoppas att det mesta lagt sig till i morgon, prickarna i ansiktet kan jag stå ut med, de går att sminka över men uppsvälldheten.. vad säger man.. Widénskan i ett nötskal.
Plan B måste till = Ny kräm!

I dag har jag vart ute och gått i tre timmar.. Blev lite miss i planeringen , först med maken 1,5 timme och sedan med grannen 1,5 timme. Jag som är ganska lat igentligen , vad hände? Har i alla fall kompenserat upp detta med två chokladkakor och en påse godis..dessutom bakade jag crossianter med choklad och 2 stycken slank ned Det tyckte jag att jag var värd! ;-)
I morgon får jag och maken jobba halva dagen var .. Flickorna blir ju hemma ett par dagar nu. Nu skall jag göra en strategi : Uppdrag --Rynkor! Än har jag inte gett upp men nu är jag helt slut , dags för det dagliga badet .. på vägen dit skall jag räcka ut tungan åt rynkkrämen, Skitsak!
/C