måndag 4 januari 2010

Julen är utdansad

Nu är alla julsaker nedplockade. Känns oerhört skönt.. Mannen har börjat tjata om en resa till Norrland till stugan men det vettetusan om jag har lust med.. Har fått nog av snö.. Skall vara för det att jag kan sitta och läsa en bok vid öppenspisen men det kan jag ju göra här hemma. Känns som om rötterna från Norrland lyser med sin frånvaro .


I dag har jag satt på trappstegsmattorna på trappen upp till ovanplan. Syns kanske inte men de är vinröda.. eller snäppet mörkare än så t.o.m . I morgon blir det jobb igen.. Bokslutet skall förberedas och lämnas in till revisorn.. Nu väntar ännu en stressig tid.

Men först skall här spelas spel med barnen och sen skall denna fru Widén ta ett välbehövligt skumbad med en bok.. och kanske skall man unna sig en kopp varm choklad och grädde. Är det bara jag som tycker att RIKTIG choklad skall göras med ögoncacao? Oboy räknas inte..
Må gott!
/C

söndag 3 januari 2010

Vårlängtan...



Long time no seen.. Hoppas att er jul vart bra. Vår har vart helt underbar.. en massa mys och ingen stress. Kan inte bli bättre. Men nu när julen är slut så börjar jag faktiskt längta till våren .. väldigt mycket .
Annars så har jag möblerat om i gästrummet och just nu går det i grönt..som i våren *drömmer mig bort*



Sängen var rätt tung att flytta men med en hel massa vilja så gick även det. Ingen hjälp här inte. Bra kvinna reder sig själv ;-)




I dag tror jag minsann att jag skall ta en repa på lite loppisar.. Det är konstigt varje år samma visa. När våren börjar närma sig så får jag en otrolig lust att fixa hemma. Fler ?
Den här tiden på året vet jag varför jag flyttade till Göteborg.,.. snart är vintern slut.
Ha en underbar söndag!