söndag 15 november 2009

Chilibakad Potatis

Hej hej !

Tänk vad helgerna bara susar iväg.. I morgon är det Måndag men det känns helt okey.
I dag har vi vart hos svärföräldrarna och käkat lunch och sedan har vi haft en slappardag med massa tidningar och eld i kaminen.
I går hade vi min bror och brorsbarn här på middag .. Mysigt som vanligt. Jag gjorde fläskfile´ och chili/cheddarpotatis.. dom är bara så goda så här kommer receptet på dessa.

(4 pers)

12 små potatisar
1 1/2 dl riven ost, t ex Kvibilleâ cheddar
1 röd chilipeppar, urkärnad och strimlad
25 g smör
salt

Sätt ugnen på 225°. Baka potatisen i mitten av ugnen tills den är mjuk, 15 - 30 min beroende på storlek. Skär ett kryss i varje potatis. Gröp ur dem och blanda potatisen med ost, chili, smör och salt. Fördela blandningen i potatisskalen.
(hit kan man förbereda om man vill göra dessa på morgonen och middagen är på kvällen, jag gillar att ha nästan allt klart)
In i ugnen igen 225 grader 10 Minuter.. KLART!
Enkelt och så smaskigt.. jag har bjudit på detta några gånger till olika personer och samtliga har bett om recept.. det är riktigt lyxigt, men enkelt.. ME LIKE

Nu skall jag studsa i ett bad..
Kramar
Widénskan

4 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Tack för det receptet det låter verkligen gott skall absolut prövas.
Tjejkvällar är roliga och härliga.
Kramisar Marie:)

Ingela la la sa...

Det där lät ju gott. Ska jag prova!

Ha en bra vecka.
kram

Sjabbig men chic sa...

Låter hur gott som helst faktiskt! Ha en fin lördag!

kramis Lisa

Anonym sa...

Hej, jag är Martin Reed, om du är redo att få en lånekontakt. Benjamin via e-post: 247officedept@gmail.com, WhatsApp: +1989-394-3740 Jag ger kredit till sin tjänst. De ger mig summa 2.000.000,00 Euro till avkastning på 2% avkastning. Inom fem arbetsdagar. Benjamin arbetar med gruppinvesterare till ren lån- och skuldfinansiering vid låg avkastning för att betala dina räkningar eller köpa ett hem eller öka ditt företag. snälla, jag råder alla där ute som är i behov av lån och kan vara pålitliga, pålitliga och kapabla att återbetala vid tidpunkten för medel.