torsdag 12 november 2009

Hem ljuva hem..





Nu är vi hemma i Kungsbacka och tillbaka till vardagen. Men det är helt okey.. Denna gången längtade jag faktiskt hem till Söder. Det var lite väl tätt mellan norrlandsresorna. Samtidigt är det skönt att känna att man faktiskt längtar till Göteborg. Det ger mig bekräftelse på att hemma ÄR göteborg och inte längre Norrland.
Det var ändå en helt fantastiskt rolig resa.. Uppstarten av Östersundbutiken blev kanon . Jag jobbade som bara den och det har jag mamma att tacka som passade våra guldklimpar.
Nu längtar jag som bara den till Julen.. Jag riktigt sneglar och dregglar över julsakerna i källaren.. Jag vill tända adventsstaken och sätta upp alla tomtar och grisar.. Ha mysiga middagar och massa massa pepparkaksbak!
I morgon skall jag på vinkväll.. skall bli riktigt roligt. Bara massa kvinnor och massa massa vin .. garanterat en kväll full med skratt .
Nu skall jag natta dom bästa barnen på jorden!
Hoppas att ni får en finfin kväll
Kramar
Christine

6 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Det ser mysigt ut hos er Widénskan. Jag längtar också till jul nu. Men egentlígen så är det bara för att jag vill forcera bort hela, långa mörka vintern. Jag tycker inte om det här så det så. Ha det riktut bra!

kramis Lisa

Brunkullan sa...

Mysigt värre med alla ljusen:)

Var i Kungsbacka bor ni? Svärmor bor inte så långt från tågstationen. Minns inte nu vad gatan heter, men det är max 5 min in till centrum om man går.
Till sommaren blir det nog ett besök där!

Kram Susanne

Bloggullet sa...

Jag skrev just om min längtan efter julen och att få ta upp julstakarna till advent. Så vi är många som längtar.;o)

Och välkommen hem.
Kram

Anonym sa...

Skogsnuvan: Vad du ser ut att ha fint hemma. När jag hör att du bor i Kungsbacka minns jag min barnkolonitid i Lerkil i närheten av Kungsbacka. Det var där jag lärde mig älska havet, klipporna och doften av tång. Att plocka snäckor och vackra stenar och sjöstjärnor. Kom hem från att varit en mager blek liten 7-åring till att vara en knubbig solbränd liten tjej. Underbara minnen. Lärde mig dansa vals också.

Jessica sa...

vad mysigt det ser ut

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar