tisdag 23 september 2008

Första inlägget

Första inlägget på denna bloggen, innan så bloggade jag på blogdog under "vuxenpoäng" Så nu är det en ny sida man skall lära känna liksom .. Men men lika bra att börja.
Har haft en bra dag på jobbet har gjort klart lönekörningen vilket känns extra bra när jag skall till Ullared på Lördag.. Det blir liksom en heldag, jag plånboken och massa billiga prylar.. Det är livsfarligt. Jag är en sån kuponghor* .. vet inte hur många kundkllubbar jag är med i .. tom. håll i er nu Ullared.. Fatta de har ett alldeles eget betaltkort.. betalkort tom. cant wait till jag går på finare resturang.. nä men typ fredsgatan 12 och lämnar kortet .. ha ha ha den minen skulle vart betalbar.

Helgen som var har vart underbar . Haft min bästa väninna från Norr här och hennes man eftersom de nu mer är en del av firman .. Firmafest har det vart med tema sjörövare.. nja.. jag vet inte om jag liknade en sån men jag gjorde verkligen mitt bästa och det var superroligt. Barnen sov hos farmor och farfar så bara att få vara på vuxenfest var en massa värt.

Alltså jag måste avsluta med ett sånt roligt citat , inte en aning om vem som sagt det men läste det i en dagstidning

"Vi lägger mer pengar på bröstoperationer och viagra i dag än vad vi gör på altzeimersforskningen .. så om 30 år så sitter vi där med stora tuttar och ståkuk och
ingen kommer ihåg vad som hände"

Roligt men ändå tänkvärt

1 kommentar:

Mamma-Mu sa...

Härligt att du är igång igen!
Välkommen till Blogger *ler*
Tack för att du fick mej att börja blogga!

Höres ikväll hoppas jag! Eller kanske rent av kl 13,30 Tyyp? *blink**blink*