måndag 29 september 2008

Sömnsvårigheter

Sitter gäspande på jobbet..
Somnade halv tre i natt. Har haft så otroligt svårt för att somna på kvällarna och somnar jag så vaknar jag efter ett par timmar och kan inte somna om.
Det är ju katastrof när man börjar tänkte.
"somnar jag inte nu så får jag bara sova si o så mänga timmar" Då går det ju aldrig att somna.
Tommy på jobbet tyckte jag skulle köra med sånna avslappningsmp-3. Har fösökt detta en gång i Norrland och jag FÖRSÖKTE verkligen .. Det var en astråkig gubbe som babblade på om att man skulle känna avslappningen .. känna fingrarna.. slappna av bla bla bla. Till slut så bröt jag ihop av skratt. Det var verkligen ingenting för mig .
Sedan sa han .. läs en bok.. Jo visst men HUR skall man kunna somna när jag läser en bra bok då vill man ju bara fortsätta och fortsätta , veta hur det går, sedan måste man ju ligga och fundera på hur det kommer att bli sedan osså ligger man med boken i handen igen.. Ingen bra ide´!
"men läs en dålig bok då " sa han.. Ja det kanske vore en ide.. kanske någon av dans alla krigsböcker, fatta själv , faktaböcker om krig! PHU..
- En pansarvagn kommer in på vägen och soldaterna laddar sina magasin för att vara beredd..
*gäsp*
Sover nästan av bara tanken. Ger Kriget en chans ikväll..
Kanske finns det nåt bra med dessa eländesböcker.. kan det vara så att kriget är lösningen på mitt sömnbroblem, insomningsböcker helt sonika..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skogsnuvan säger att det är klart du får lägga in mig som favoritlänk. Jag är jätteglad för det och för att du gillar min blogg. Har inte hittat din nya men den är jättebra. Oj vad vi är bra!!!hi hi. Vi kvinnor har ju svårt att berömma oss själva men då kan vi ju berömma varandra då. Kram från skogen

Mamma-Mu sa...

Tjenare bruden!
Har nu varit i kontakt med Fk, de ska boka ett möte med jobb å dr... framsteg från min sida tycker jag!
Ska iväg snart med E som mest troligt har streptococer (eller hur det stavas)
Hör sen va?!

Kram Mamma-Mu