måndag 5 oktober 2009

Miss Étoile











Miss Étoile
Hittade dessa på Systerlycklig , det är av märket Miss Étoile.. blev förälskad i alla dessa. Kolla bara neccesären.. Men den är lika bra att ge upp för mig .. Kan har nämligen en tendens , liksom tonåringar att kladda omkring med smink i nessesärer.. Jag vet inte varför inte jag kan hålla dom rena men på nåt konstigt sätt så HOPPAR sminket ut av sig själv och liksom målar mönster innuti dom.. eller så.. ;-)
Parfymflaskorna var ju också underbara men HUR får man ned sin favvoparfym i dessa? Jag kanske är korkad .. men jag undrar verkligen. Jag har Prada som favorit och jag kan verkligen inte vara utan den..
Strumporna känns nästan som ett MÅSTE.. till mjukisbrallorna i soffan framför öppenspisen och ett glas rött.. de hör ihop.. Min mamma kommer väl att bli sur bara eftersom hon stickar strumpor.. vad skulle hon säga om jag gick och köpte ett par för 500:-.. Kanske kan jag hitta på att jag gjort dom själv ?!.. nää skulle förmodligen inte gå på det, får figgurera ut en annan lösning på detta världsproblem.
Nu skall jag och tjejerna ut och hämta ved ..
På återskrivande.
Pssst.. För er som befinner er i Östersund med omnejd. Vår butik öppnar snart i ny lokal.
Spana in sortimentet på http://www.terrang.se/ .... Fick jag in lite reklam med.. tjillivippen!
/C

1 kommentar:

Sjabbig men chic sa...

Underbara strumpor! Men kan inte mamma sticka ett par såna då?
Jag har olika favoritparfymer. Typ, olika vid olika tidpunkter och gamla favoriter som kommer tillbaka.;)

Kram Lisa