måndag 6 oktober 2008

Belöningssystem för män .. Hah!

Nu har Mannen tagit barnen och gått upp och nattat dom.. Det har vart en eftermiddag med fullt ös men mysigt. Nu sitter jag framför tv-n och trycker i mig en chokladkaka fasiken att det skall vara så svårt att sluta med socker.. Det är nog så att jag BEHÖVER det. Det borde vara väldigt stressande för mitt magsår om jag helt plötsligt skall ta tag i mitt sockerberoende också.. I kväll skall vi bara mysa oss , tvätten är slut, allt är undanplockat . Kanon..
Läste i Aftonbladet för ett tag sedan . "hur du får din man att hjälpa till hemma" Då skulle tydligen belöningssystem vara det bästa..
- Älskling vad duktig du är att ta hand om disken.
- Det skulle betyda så mycket för mig om du hjälpte mig duka fram
- Vad fint du gjort i badrummet osv osv.
Hur vore det med ..
- HJÄLP TILL FÖR FAN!
Det är ju inga barn vi pratar till , skall vi införa belöningssystem för våra egna män, men allvarligt.. Så jäkla korkat. Det är väl ingen som klappar mig på huvudet om jag plockar upp strumpor på golvet eller talar om hur mycket det betyder när jag plockar ur matrester ur vasken .. Skulle han göra det så skulle jag undra om han planerat att få sig ett nyp till kvällen .. *ler*. Men inte mig emot.. skulle han säga att vi sätter upp en tavla med belöningsstjärnor.. Så fine.. Jag vinner LÄTT .. (mest eftersom jag anser att alla medel är tillåtna och skulle detta införas i vårt hem så skulle jag fuska, allt för att vinna, En måste offras!)
SEN skall jag motvilligt erkänna att jag borde kanske bli bättre på att ge min man beröm men inte för det han GÖR utan för den han ÄR.. helt underbar (inte alltid dock). Nog om detta. Tänkte komma med ett till litet boktips.. Nämligen

Skumtimmen skriven av Johan Theorin.. En jätte spännande bok. . läs den. Ser att det är fler och fler som hittar hit till min blogg. Jätte roligt .. och om det nu är någon från hematrakten som hittat hit.

- JAG ÄR INTE SNOBBIG!! Som det går rykten om men jag kanske inte känner igen alla efter 12 år, det är 12 år sedan jag flyttade! Kom gärna fram själva då om ni känner igen mig.. det skulle vara trevligt. Hah!.. fick jag det sagt! ;-)

Nu skall jag kolla lite på dumburken och trycka i mig resten av chokladen innan jag gör en skattjakt efter godis i skafferiet

/ C

1 kommentar:

Anonym sa...

Skogsnuvan säger att jag håller med dig. Va då män ska väl göra sina del av jobbet utan att behöva ha särskilt beröm. Dock är det väl så att Kvinnans list övergår mannens förstånd så man kanske får ta till sånt. (jag missade nog det Kanske därför jag inte behåller nån karl) Choklad är nyttigt så ät på.