lördag 18 oktober 2008

Vilken underbar morgon



God Morgon!
Vaknade av att två små tjejer kom uppkypandes i sängen, Kan man få en bättre start på morgonen.. efter en stund gick vi ned, lät mannen sova.. tror inte att det är bra för min rygg heller för den delen att ligga längre än man behöver.
Nu har jag druckit min första kopp kokkaffe.. älskar kokkaffe, finns inget som gå rupp emot det inte ens mannens hightechkaffemaskin.. Nä jag gillar vanligt hederligt kaffe.. Kanske har det att göra med att jag är uppvuxen i Norrlands. Medans kaffet stod och puttrade på spisen så tände jag upp i kaminen.. vilken härlig morgon!
Det finns inget som går upp emot en härlig eld med en kopp kaffe på morgonen.. Nja möjligtvis elden och ett glas franskt rödvin då ;-)
Barnen sitter och tittar på barntv innan det spenderade dom en lång stund med kattungarna som börjat bli riktigt stora nu.. de springer omkring och busar som bara den. Skall frösöka knäppa kort på dem snart.. dessa långhåriga troll ;-)
Hästen som hänger ovan kaminen har vi ärvt av Mannens morfar.. Den är gjord i sten och jag älskar den.. den kanske inte ser mycket ut för världen men det ligger en massa minnen till den.


Efter att jag njutit med mitt kaffe och en ostfralla så började jag duka till kvällens middag med Dans släkt.. Vi blir 6 vuxna och våra två barn.. Kommer att bli jätte mysigt. Tallrikarna är på plats och dukningen är påbörjad, skall bara ta in lite vad naturen har att erbjuda och dekorera bordet med. Återkommer med färdig dukning. Hoppas att ni får en bra dag för det har jag tänkt att ha!
/ C

2 kommentarer:

Mamma-Mu sa...

Vilken härlig start på dagen!
Fick uppleva (nästan) en lika start... Skillnaden var bara att Mannen hade sovit inne hos E å jag fick sovmorgon, barna var iskalla när de kröp ner brevid mej... (gott skratt gav det)...
Byrån blev fantastisk å bordet är ju dukat så vi kommer.. För det var familjemiddag va? *ler*
Hörs sen!
Kram

Skomakartummen sa...

Vilken fin dukning... smart att börja med dukningen på morgonen, jag brukar fååå sååå bråttom på slutet att jag knappt hinner andas... kanske för jag är tidsoptemist (hur det nu stavas)

Mmmm... jag vill också ha en brasa... det verkar så mysigt
kram sari